Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Veltrusy - Komenského

8 500 Kč za měsíc

+ poplatky, kauce a provize RK

Kód nabídkyN61735
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha41 m2
Užitná plocha41 m2
Stav objektuDobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Vlastní pozemek50 m2
Plocha zahrady50 m2
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Hezký prostorný byt 2+kk, 41 m2, v centru města Veltrus, ulice Komenského 32. K bytu náleží jedno parkovací stání na oploceném pozemku a zahrádka 50 m2 pro rekreaci nebo pěstování plodin.

Celý pozemek domu je oplocen a vjezd je přes vrata na dálkové ovládání.

Byt se nachází v prvním patře (2 NP). Byt je částečně zařízený (kuchyňská linka), pronajímatel po domluvě do bytu dokoupí lednici s mrazákem a byt částečně dozařídí.

Dispozice bytu: jídelna s kuchyňskou linkou (sklokeramická varná deska), obývací pokoj, ložnice, WC – koupelna dohromady (sprch. kout, umyvadlo, místo pro standardní pračku), předsíň s vestavěnými skříněmi. Topení - elektrické přímotopy na levný proud. Podlahy bytu dlažba a linoleum. V bytu je televizní anténa. Možnost internetu.

Měsíční nájem je ve výši 8.500,-Kč + 1.000,-Kč zahrádka 50 m2 + 1.000,-Kč parkovacího stání.

Veltrusy leží na pravém břehu Vltavy přibližně 25 km severně od Prahy, asi 15 km jihozápadně od Mělníka a 4 km severovýchodně od města Kralupy nad Vltavou. Žije zde přibližně 2 200 obyvatel.

Dominantou Veltrus je barokní zámek s rozlehlým anglickým parkem. Ve Veltrusích je škola, školka, praktický lékař, lékárna, veterinář, mnoho obchodů a restaurací. V obci jsou činné sportovní a kulturní spolky.

Přibližně 150 m od bytu je autobusové nádraží, pohodlné spojení s Prahou, Kralupy nad Vlt., Mělníkem a Neratovicemi provozuje převážně Pražská integrovaná doprava. V přilehlých Kralupech nad Vlt. je vlakové nádraží.

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Veltrusy - Komenského