Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Černošice - Dr. Janského

17 900 Kč za měsíc

+ poplatky, kauce a provize RK

Kód nabídkyN61927
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha100 m2
Užitná plocha100 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží1
Počet podlaží2
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Hezký prostorný byt 3+kk + terasa na jižní stranu, celkem 100 m2, v klidné vilové části Černošice – Mokropsy, ulice Dr. Janského 1639. Byt se nachází v přízemí bytového domu o čtyřech bytových jednotkách.

Parkování pro 1 vůz na pozemku, dále společná zahrada se sezením, krbem a velkým sušákem na prádlo.

Samotný byt je o velikosti 76 m2 + terasa 24 m2, na terase je shrnovací pergola, venkovní sezení, zvýšený záhon a držáky na kola, vše je pouze pro tento byt. Byt má samostatný oddělený vchod. Byt je částečně zařízený.

Dispozice bytu: vstupní hala, prostorná koupelna (vana, 2x umyvadlo), WC (toaleta, bidet a umyvadlo se sprchou), velký obývací pokoj s jídelní a kuchyňskou částí (kuchyňská linka, myčka, el. sporák, nová lednice s mrazákem, mikrovlnka), ložnice 13 m2, dětský pokoj 8 m2, technická místnost s pračkou a bojlerem. Topení - elektrický spořivé infra. panely, podlahy dlažba. Možnost internetu a tel.

Veškerá občanská vybavenost v okolí, lékaři, City Tesco, restaurace, v blízkosti písečná pláž se sportovišti, atd. Bus 3 min a vlak 7 min chůze.

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Černošice - Dr. Janského