Prodej bytu 2+1 (Prodáno)

Čelákovice - Masarykova

4 500 000 Kč
Kód nabídkyN62781
Dispozice bytu2+1
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha49 m2
Užitná plocha53 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží4
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Sklep4 m2
K dispozici od31.12.2021
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej byt o dispozici 2+1/parkovací stání/sklep v Čelákovicích.

Byt se nachází ve 4.nadzemním podlaží cihlového domu bez výtahu, orientovaný na západ a s výhledem obec. Dům se nachází ve strategické lokalitě co se týče dostupnosti a zároveň je klidný - celý objekt má pouze 22 bytových jednotek.

Po vstupu do bytu vás přivítá předsíň s prostorem na botník nebo vestavěnou skříň.
Z předsíně vedou dveře na samostatnou toaletu, do koupelny, kuchyně, a nyní do otevřené místnosti, ze které je vstup do ložnice.
Kuchyň je vybavená moc hezkou kuchyňskou linkou, deskou, troubou, digestoří a lednicí.
Okna jsou plastová, s orientací do ulice na západ. Na oknech jsou žaluzie. Podlaha je plovoucí, v koupelně je položena dlažba. V ložnici je klimatizace. Topení se zajišťuje vlastním plynovým kotlem.

Rozměry místností: Předsíň 4,7m2 / Koupelna 5m2 / Toaleta 1,4m2 / Pokoj 13,5m2 / Ložnice 14,2m2 / Kuchyně 8,3m2 / Spíž 2,1m2 / Sklep 4,2m2.

K bytu náleží sklep (4,2m2), který se nachází v 1PP domu. Velkým benefitem je uzavřený pozemek kolem domu, který je využívaný na parkování aut, hraní dětí či věšení prádla.

Poplatky spojené s užíváním bytu jsou velmi nízké a to 1.950,-Kč plus elektřina a plyn dle spotřeby.

Čelákovice jsou místem, ze kterého jste během několika minut v Praze a i v krásné přírodě podél řeky Labe. V obci jsou školy, školky, restaurace, obchody a plno sportovišť.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým rádi pomůžeme.


Lokalita

Čelákovice - Masarykova