Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Praha 8 - U libeňského pivovaru

13 900 Kč za měsíc

+ 2.500,- poplatky

Kód nabídkyN61947
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha46 m2
Užitná plocha47 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží5
VlastnictvíOsobní
Balkon1 m2
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Rád bych Vám touto cestou nabídl pronájem nádherné bytové jednotky o výměře 47 m2 a dispozici 2+kk, ul. U Libeňského pivovaru, Praha 8 - Libeň. Dispozice bytu je ideální pro jednu osobu či pár.

Bytová jednotka, v osobním vlastnictví, se nachází ve 3NP cihlové novostavby z roku 2012 s výtahem, celkem 5NP. Byt se skládá ze předsíně, koupelny, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, z kterého je vstup do vrchní ložnice. Půdorys bytové jednotky na plánku u inzerátu včetně velikostí místností. V bytě zařízen ( kuchyňská linka včetně myčky, ledničky; dále manželská postel - bez matrací, skříně v ložnici, pračka, TV, vybaven sedačkou, stolkem a skříňkou pod televizi, lustry, barové židle, skříně v předsíni, komoda a obrazy ). Koupelna s vanou a umývadlem a WC. Vytápění bytu ústřední centrální, na tělesech měřáky tepla, stejně tak ohřev teplé vody centrálně. Okna plastová. Na podlaze položen Vinyl, jen v koupelně a na WC dlažba. Možnost internetu a kabelové TV.

Parkování před domem, možnost v domě pronájem garážového místa.

Celkově se jedná o byt s nízkými provozními náklady, atypický s výbornou dostupností na MHD ( metro B Palmovka nedaleko domu, stejně tak stanice tramvaje ). V okolí restaurace, stezka, obchody či kavárny.

K nastěhování ihned.

Lokalita

Praha 8 - U libeňského pivovaru