Prodej bytu 1+kk (Prodáno)

Rokytnice nad Jizerou

5 824 000 Kč
Kód nabídkyN62303
Dispozice bytu1+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha36 m2
Užitná plocha50 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží1
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Terasa14 m2
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Rád bych Vám nabídl prodej bytové jednotky o výměře 36,3 m2 a dispozici 1+kk, Dolní Rokytnice - Studenov.

Bytová jednotka, která je v osobním vlastnictví, se nachází v 1NP cihlové novostavby bez výtahu. Dům má celkem 4NP. Vzhledem ke svažitosti terénu je jednotka umístěna v přízemí se vstupem na terasu 13,9 m2. Dům byl postaven v roce 2014 a je přímo u jedné ze sjezdovek.

Byt se skládá z předsíně 6,5 m2, ze které je vstup do koupelny s toaletou 5,1 m2 a pokoje s kuchyňským koutem 24,7 m2. Z pokoje je vstup na terasu. Koupelna je se sprchovým koutem. Všechna okna jsou dřevěná na jižní stranu. Byt se prodává kompletně zařízený, takže ho lze rovnou využívat či pronajímat. K Vytápění bytu je ústřední centrální (celkově jsou náklady na byt velmi nízké). Na podlaze položen koberec v pokoji a předsíni, dlažba je položena v koupelně. Celkové měsíční náklady na provoz bytu jsou 1.400,-Kč bez elektřiny, z této část Fond oprav 360,-Kč. Půdorys bytové jednotky na plánku u inzerátu.

V domě je celkově 25 bytových jednotek. Někteří vlastníci byty dále podnajímají, někteří je využívají pro svou potřebu. Výhodou je, že v domě je restaurace, kde vaří vynikající jídla. Je možné využívat lyžárnu. V okolí domu a na vlastním pozemku je dále posezení a dětské hřiště. Příjezd k domu po asfaltové komunikaci.
Součástí prodeje je pozemek pod domem, pozemek kolem domu a parkovací stání.

Rokytnice nad Jizerou je město a horské letovisko v západních Krkonoších. Nachází se v Libereckém kraji, v okrese Semily, v protáhlém údolí Huťského potoka mezi masivy hor Stráž (782 m), Čertova hora (1022 m) a Lysá hora (1344 m) a podél levého (východní) břehu řeky Jizery. Žije zde přibližně 2 600 obyvatel. Rokytnice nad Jizerou je významné turisticko-sportovní centrum Západních Krkonoš a takové lyžování na Lysé Hoře je vynikající.
Ve městě je několik autobusových linek, které spojují město Rokytnici nad Jizerou s Tanvaldem, Harrachovem nebo Vrchlabím. Najdete zde plno obchodů a obchůdků, restaurací a kaváren, samozřejmostí je městský úřad, pošta a bankomaty.

Volný ihned.

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme.

Prohlídky možné 7 dnů v týdnu, budeme se těšit na prohlídku.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Rokytnice nad Jizerou