Prodej bytu 1+kk (Prodáno)

Praha-Slivenec - U svahu

2 890 000 Kč
Kód nabídkyN60988
Dispozice bytu1+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha25 m2
Užitná plocha25 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží3
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Prodej bytu 1+kk, 25,3 m2, ulice U Svahu, Praha 5 - Slivenec. Hezký, menší byt, orientovaný na jihozápad, se nachází v 3.NP /z 3.NP cihlové novostavby, který nemá výtah. V bytě odpolední sluníčko s výhledem do klidné, slepé ulice osázené stromy. Dům postaven v zástavbě rodinných domů.

Jedná se o byt o celkové velikosti 25,3 m2, z toho obývací pokoj s kuchyňským koutem 18,7 m2, chodba 3,5 m2 a koupelna s WC 3,1 m2. Koupelna se sprchovým koutem, WC dohromady.

Prodávaný byt může být kompletně zařízený ( nadstandardní vestavěný nábytek vyráběný na míru kuchyně + barová část kuchyně, objemná šatní skříň, police v předsíni, vybavení koupelny včetně pračky, žaluzie v odstínu barvy okenních rámů na všech oknech, namontovaný držák na televizi, lednice Indesit, v případě zájmu za menší částku zůstane i postel 160cm x 200cm a rustikální křeslo s taburetem ).
Na podlaze položena plovoucí podlaha a dlažba v koupelně. Topení přes vlastní plynový kotel. Okna Euro s vnitřními žaluziemi a francouzské okno s bezpečnostním protipožárním výstupem. Příprava na venkovní žaluzie. Možnost vysokorychlostního kabelového internetu s TV, na výběr z více poskytovatelů.

Měsíční poplatky kolem 2.500,- včetně elektřiny a plynu. V domě společná úklidová místnost. Bezproblémové parkování před domem. Volný ihned.

V místě je veškerá občanská vybavenost a dopravní dostupnost ( autobusem 5min na tram na Barrandov, 12min na metro Stodůlky, možnost spojení i na metro B Anděl ). Dům v docházkové vzdálenosti do Chuchelského háje či Aquaparku Barrandov. Ze Slivence je velice dobré spojení do centra města. Vyhledávaná lokalita i pro možnosti sportovního vyžití či relaxace.
Výborná investice do menší nemovitost s reálným ročním ziskem z pronájmu kolem 3 až 4 % nebo bydlení pro 1 až 2 osoby.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha-Slivenec - U svahu