Prodej bytu 1+kk (Prodáno)

Praha 9 - Waltariho

4 290 000 Kč
Kód nabídkyN61997
Dispozice bytu1+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha32 m2
Užitná plocha46 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží1
Počet podlaží7
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Pokud hledáte nový byt s předzahrádkou, jeden takový nabízím, tento byt musíte vidět.....

Rád bych Vám touto cestou nabídl prodej hezké bytové jednotky o výměře 34,3 m2 a dispozici 1+kk s předzahrádkou 12 m2 a sklepem 2 m2, ul. Waltariho, Praha 9 – Hloubětín. Byt je ideální pro jednu osobu či pár.

Bytová jednotka, v osobním vlastnictví, se nachází v přízemního nového domu v projektu SUOMI Hloubětín. Byt se skládá ze předsíně 4,7 m2, koupelna 5 m2, pokoje s kuchyňským koutem 22,4 m2, předzahrádky a sklepa. Půdorys bytové jednotky na plánku u inzerátu. Obývací pokoj s kuchyní mají okna orientovány na jihozápad, je z něj i vstup na předzahrádku. Byt není vybaven, je nový, neobývaný. Koupelna s vanou, WC a umývadlem, použité obklady od formy RAKO. Vytápění bytu ústřední centrální. Na oknech příprava na elektrické žaluzie. Na podlaze položena dřevěná podlaha POLARWOOD. Vstupní bezpečnostní dveře NEXT a vnitřní dveře SAPELI. Velkou výhodou je výška stropu v místnosti, která je 3,5m a dává možnost vestavby patra na spaní. Možnost internetu T-mobile optic.

Celkové měsíční náklady na provoz bytu jsou 1.845,-Kč + spotřeba elektřiny.

Byt má ve výlučném užívání předzahrádku a sklep. Společnými prostory jsou kolárna a místnost na mytí kol či psů. Vše na čip, stejně tak prostor na popelnice. Parkování před domem, kde je dostatek parkovacích míst nebo možné pronajmutí garážového stání v domě.

Hloubětín je pražská čtvrť a katastrální území v pražském městském obvodu Praha 9. Převážná část Hloubětína spadá do městské části Praha 14. Část západně od Průmyslového polookruhu (například Vozovna Hloubětín, Tesla Hloubětín, Hořejší rybník na Rokytce a zástavba kolem Jahodnické ulice). V lokalitě domu je skvělé dostupnost na městskou dopravou – chůze na metro B Kolbenova a stanice tramvaje. V areálu vzniká mateřská škola, obchody, již je možné využívat kavárnu s výbornou kávou. Jižně od domu najdete stezku pro kola či procházku směr Vysočany. Finská čtvrť je navržena tak, aby zodpovědně hospodařila s vodou – systémy koryt, průlehů, vsakovacích a retenčních nádrží pomáhají zachycovat déšť. Voda pak bude používána na zalévání a údržbu zeleně.
K nastěhování dle dohody.

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme. Prohlídky možné 7 dnů v týdnu, budeme se těšit na prohlídku.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 9 - Waltariho