Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 3 - Vlkova

5 300 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61926
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha39 m2
Užitná plocha43 m2
Stav objektuDobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží5
VlastnictvíOsobní
Balkon4 m2
Umístění objektuCentrum obce
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Přestěhujte se na Žižkov. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej byt 2+kk/B s 43 m2 na pražském Žižkově. Byt se nachází ve třetím patře domu s výtahem.

Přístup do bytu je netradičně z pavlačové terasy, která nabízí výhled do vnitrobloku. Zároveň slouží i jako soukromý balkon o velikosti 4,6 m2. Po vstupu vás přivítá předsíň, která nabídne úložný i odkládací prostor. Z předsíně se dostanete do obývací místnosti s přípravou na kuchyňskou linku. Spojovací koridor Vás zavede do druhé místnosti, která je vzdušná, světlá a s výhledem do ulice a okolí. Koupelna spojená s toaletou je v původním stavu, nabízí možnost rekonstrukce dle přání budoucího majitele. Dále je byt čerstvě zrevitalizovaný.

Dispozice: Zádveří 2,2 m2 / Obývací pokoj + kk 18,3 m2 / Chodba 3,7 m2 / Koupelna + WC 3,8 m2 / Ložnice 10,6 m2.

Okolí určitě zaujme svými možnostmi. Naproti domu najdete menší bistro, kam je možné seběhnout jak pro snídani, tak pro oběd. V docházkové vzdálenosti je zastávka MHD, bankomat, obchody nejrůznějšího druhu, kavárny, restaurace. Takřka za domem se nachází oblíbené Riegrovy sady, které nabídnou zelenou oázu uprostřed města a zábavu i pro ty nejmenší. Náměstí Jiřího z Poděbrad a tedy i zastávka metra A jsou 5 minut chůze.

Vzhledem k blízkosti vysoké školy VŠE se nabízí možnost investice a pronájmu bytu pro studenty.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 3 - Vlkova