Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 15 - Mantovská

7 890 000 Kč
Kód nabídkyN63356
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha55 m2
Užitná plocha65 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží5
VlastnictvíOsobní
Balkon5 m2
Sklep5 m2
K dispozici od13.5.2022
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Přestěhujte se do Horních Měcholup. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej moderní byt 2+kk s 54,6 m2 v novostavbě z roku 2019.

Byt se nachází ve 3. NP 5-ti podlažního domu. Po vstupu vás přivítá předsíň obdélníkového tvaru s vestavěným úložným systémem, který poslouží jako botník i jako prostor na odkládání věcí. Z předsíně se dostanete do koupelny a dále do obývací místnosti. Koupelna je prostorná, se sprchovým koutem a toaletou. Prostor nabídne sladěný koupelnový nábytek. Obývací prostor je spojený s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavená vestavěnými spotřebiči a stejně jako koupelnový nábytek je sladěná s prostorem. Z obývací části se dostanete na balkon 5,2 m2, který nabídne krásný prostor pro večerní posezení. Orientace je na jihovýchod, v létě si tedy večery užijete. Navíc tímto směrem není žádný další dům, takže si užijete výhled do zeleně. Z obývací místnosti je vstup do ložnice, která je vybavená vestavěnou skříní v šíři pokoje. Najdete zde i venkovní rolety. Je zde dostatek prostoru i pro menší pracovní stůl nebo dětskou postýlku.

K bytu náleží sklep 4,9 m2 a větší garážové stání v suterénu domu. Stání je označeno jako „invalidní“, nabídne tedy více prostoru větším automobilům.

Byt se nabízí k prodeji s kuchyňskou linkou, obývací stěnou a vestavěnými skříněmi. Po dohodě je možné ostatní nábytek odkoupit. V bytě je zaveden optický internet.

Rozměry místností: Předsíň 3,9 m2, Koupelna + WC 5,6 m2, Obývací pokoj + KK 26,7 m2, Ložnice 14,9 m2, Balkon 5,2 m2, sklep 4,9 m2.

Okolí bytu zaujme svojí pestrostí. Den můžete začít procházkou na psí louku nebo si skočit pro snídaňové menu do bageterie vedle domu. Přes den zde můžete vyřídit nejrůznější pochůzky. Umýt auto v samoobslužné myčce, vyzvednout si zboží v Alza Boxu, skočit do lékárny, k doktorovi nebo si koupit malou drobnost v obchodě s domácí kosmetikou. Na oběd poslouží restaurace Dobrá společnost. Na odpolední aktivity je tu dětské hřiště přímo u domu nebo 5 minut autem Hostivařská přehrada s možnostmi aktivního odpočinku nebo vychlazeného piva u vody. Nákup na večeři pořídíte v supermarketu, domů ho donesete pěšky, je 3 minuty od domu. Pokud vás láká noční život, do centra Prahy se dostanete nejlépe vlakem, na stanici Horní Měcholupy dojdete za 5 minut. V okolí domu jsou i zastávky autobusové městské hromadné dopravy, které vás během pár minut dopraví na metro C a A.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 15 - Mantovská