Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 6 - Ve Střešovičkách

6 150 000 Kč
Kód nabídkyN62081
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha40 m2
Užitná plocha72 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
Terasa30 m2
Sklep2 m2
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Rád bych Vám nabídl prodej bytové jednotky o výměře 39,9 m2 (včetně sklepu a bez terasy) a dispozici 2+kk, ul. Ve Střešovičkách, Praha 6 - Břevnov. Dispozice bytu je ideální pro 1 osobu či malou rodinku, ale i jako investice.

Bytová jednotka, která je v osobním vlastnictví, se nachází ve 2NP zděného domu bez výtahu. Dům má celkem 6NP. Vzhledem ke svažitosti terénu je jednotka umístěna v nižším podlaží než je vstup do domu. Dům byl postaven v roce 1985 a nachází se v klidné a bezpečné části Prahy 6 - Břevnově, přímo v ulici je situována i služebna PČR.
Byt se skládá z předsíně 3,69 m2, kuchyně 3,07 m2, dvou pokojů 15,83 a 12,23 m2, koupelny 2,8 m2, WC 0,87 m2, sklepu 2,14 m2 a terasy 30,5 m2. Půdorys bytové jednotky na plánku u inzerátu. V roce 2007 proběhla jeho částečná rekonstrukce (nová koupelna, vnitřní rozvody, WC). Všechna okna jsou plastová a orientována do vnitrobloku na jižní stranu. Z obou pokojů je přístup na velkou slunnou terasu. V bytě zůstane kuchyňská linka s digestoří a plynovým sporákem, vestavěná skříň šatní a pračka. Koupelna s vanou, WC samostatné. Vytápění bytu je ústřední centrální, na tělesech jsou měřiče tepla, stejně tak ohřev teplé vody je centrální. Okna jsou plastová. Na podlaze je položeno linoleum, pod kterým se nachází původní parkety, a dlažba. Možnost internetu v domě.
Na domě proběhly rekonstrukce (oken, vchodových dveří, oprava střechy a výměna vnitřních společných rozvodů ). SVJ se skládá ze 4 vchodů. Celkové měsíční náklady na provoz bytu jsou 3400,-Kč bez elektřiny a plynu, z této část Fond oprav 1100, -.

Společnými prostory jsou i kočárkárna a sušárna, které je možné využívat. K bytu náleží sklep ve stejném podlaží jako byt. Parkování před domem na Modrých zónách.

Břevnov je městská čtvrť a katastrální území Prahy, náležející téměř celé k městské části Praha 6, ale nepatrnou částí zasahující i do městské části Praha 5. Břevnov sousedí s následujícími pražskými katastrálními územími: na severozápadě s Libocí, na severu s Veleslavínem, na severovýchodě se Střešovicemi, na východě s Hradčany, na jihu se Smíchovem a Motolem a na západě s Řepy a Ruzyní. Jedná se o klidnou lokalitu, zastavěnou menšími bytovými domy a rodinnými domy se zahradami. MHD zastávka je v ul. Patočkova nebo Na Petřinách, nejbližší stanice metra asi 10minut Hradčanská. V blízkosti obchody, zdravotnická zařízení (Ústřední Vojenská nemocnice, poliklinika Břevnov), banky, školy atd.

Volný ihned.

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme. Prohlídky možné 7 dnů v týdnu, budeme se těšit na prohlídku.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 6 - Ve Střešovičkách