Prodej bytu 3+1 (Prodáno)

Praha 21 - Rohožnická

6 300 000 Kč
Kód nabídkyN62893
Dispozice bytu3+1
Druh objektuSmíšená
Celková podlahová plocha68 m2
Užitná plocha75 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
K dispozici od30.6.2022
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1, momentálně ale dispozičně 3kk se zasklenou lodžií, který se nachází na Praze 9, Újezd nad Lesy, ul. Rohožnická. Byt se nachází ve 3NP panelového domu s cihlovými příčkami bez výtahu. Celkem má celkem 4NP a tvoří s dalšími 4mi vchody SVJ.

Byt se nabízí částečně vybavený, samozřejmostí je kuchyňská linka, zabudovatelné spotřebiče a šatní skříně. Po vstupu vás přivítá předsíň s úložnou stěnou či prostorem k zařízení vestavěné skříně. Z předsíně se dále dostanete do všech ostatních prostor. Po pravé straně je obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. Z obývacího pokoje vstoupíte na zasklenou lodžii, z které je pohled do vnitrobloku a zeleně. Samozřejmě můžete lodžii i v zimních měsících využít na uložení některých věcí. Z předsíně vstoupíte do samostatné koupelny s vanou, toalety a obou ložnic. Obě ložnice jsou otočeny na opačnou stranu než obývací pokoj, mají samostatné vchody a nabídnou komfort samostatných pokojů. Teplo a teplou vodu v bytě Vám zajistí vlastní kotelna.

Velikosti místností: obývací pokoj 17,2 m2, kuchyně 10,8 m2, ložnice 12,3 m2, pokoj 11,5 m2 koupelna 2,72 m2, předsíň 10,2 m2, lodžie 6,9 m2 a sklep 2,3 m2.

Měsíční poplatky vycházejí zálohově 5.900,- plus energie.

K dispozici je uzamykatelný prostor pod schodištěm, kde je možné nechat kolo či kočárek.

Byt je ideálním řešením pro rodinu nebo jako investiční byt. Velkou výhodou nemovitosti je smysluplné uspořádáním bytu a možnost parkování za domem za závorou.

V těsné blízkosti domu se nachází supermarket, restaurace, lékárna, mateřská škola nebo nabíjecí stanice PRE. Děti se mohou vyřádit na pískovištích, prolézačkách či hřištích, nedaleko domu je veřejné ohniště, bike - dráha a koupaliště v blízkých Úvalech a Klánovicích. V okolí je Klánovickém lese, který je ideální pro procházky, jízdu na kole nebo večerní běhání. Autobusová zastávka Rohožnická se nachází 300 m od domu.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle vlastních kritérií.

Lokalita

Praha 21 - Rohožnická