Prodej bytu 3+1 (Prodáno)

Čelákovice - V Prokopě

4 920 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61217
Dispozice bytu3+1
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha77 m2
Užitná plocha89 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Balkon3 m2
Sklep5 m2
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyF - Velmi nehospodárná

Popis

Prodej bytu 3+1/L/B/S, 89 m2, ul. V Prokopě, Čelákovice. Jedná se o prostorný cihlový byt ve vyhledávané atraktivní lokalitě. Celková velikost 89 m2, z toho byt 77 m2 + lodžie 3,3 m2 + balkon 3,1 m2 + sklep 5,5 m2.

Příjemný světlý byt disponuje dvěma ložnicemi směřovanými na východní stranu, velkým obývacím pokojem a kuchyní s krásným výhledem za západ slunce, komorou, lodžií, balkonem, koupelnou s vanou, samostatnou toaletou a vstupní chodbou s vestavěnými skříněmi. Obývací pokoj a jedna z ložnic jsou vybaveny klimatizací.

K bytu náleží také velký zděný sklep a v domě je k dispozici společná kolárna a sušárna.

Dům je dobře udržovaný a nachází v klidné okrajové části města s přírodou na dohled a kompletní občanskou vybaveností v pěší dostupnosti. Díky pravidelnému vlakovému spojení (každých 15 minut) je centrum Prahy dosažitelné do půl hodiny. Automobilem jsou velmi dobře dostupné dálnice D10 i D11. V okolí domu jsou bezplatná parkovací místa. V místě se nachází také široké zázemí pro kulturní i sportovní vyžití, polabská cyklostezka a krásná přírodní lokalita jezero Malvíny.

Lokalita

Čelákovice - V Prokopě