Prodej bytu 3+1 (Prodáno)

Praha 15 - Veronské nám.

6 480 000 Kč
Kód nabídkyN61751
Dispozice bytu3+1
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha72 m2
Užitná plocha80 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží6
Počet podlaží8
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Hledáte byt v Horních Měcholupech. Po kompletní rekonstrukci. Pak by Vás tato nabídka mohla zajímat….

Rád bych Vám touto cestou nabídl prodej bytové jednotky o výměře 80,45 m2 včetně lodžie a komory a dispozici 3+1, nyní o dispozici 3+kk, ul. Veronské náměstí, Praha 15 – Horní Měcholupy. Dispozice bytu je ideální pro rodinné bydlení, kdy má dva samostatné, neprůchozí pokoje.

Bytová jednotka, v osobním vlastnictví, se nachází v 6.patře panelového domu s výtahem, celkem má dům 8 pater. Byt byl kompletně zrekonstruován v letech 2016 a 2017. Byt se skládá ze předsíně, koupelna 3,1 m2, WC 1 m2, obývacího pokoje s kuchyňským koutem 30,6 m2, ložnice 12 m2, dětského pokoje 12,5, zasklené lodžie 5,3 a komory 2,45 m2. Půdorys bytové jednotky na plánku u inzerátu. Obývací pokoj s kuchyní mají okna orientovány na jih, oba pokoje pak na sever. V bytě zůstane kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, vestavěné skříně a ostatní dohodou. Koupelna s vanou. Vytápění bytu ústřední centrální, na tělesech měřáky tepla, stejně tak ohřev teplé vody centrálně. Okna plastová. Na podlaze položeno PVC, jen v koupelně a na WC dlažba. Vstupní dveře nově, bezpečnostní a protipožární. Možnost internetu přes UPC, rozvod rozveden po bytě.

Na domě proběhly rekonstrukce ( zateplen, nová fasáda, plastová okna, zasklené lodžie, střecha ). SVJ se skládá ze 3 vchodů a má kolem 80 členů. Celkové měsíční náklady na provoz bytu je 5.000,-Kč ( při 3 osobách ) bez elektřiny, z této část Fond oprav 1127,-. Osmipatrový panelový dům byl postaven v 90tých letech. O dům se stará fungující SVJ. Výhodou je bezbariérový vstup.

Společnými prostory je i kolárna, kterou je možné využívat. Jsou monitorovány kamerovým systémem. K bytu je komora v 1PP domu. Parkování před domem nebo za poplatek možnost garážového stání naproti v domě..

Horní Měcholupy jsou čtvrť a katastrální území Prahy. Je zde evidováno 36 ulic a 571 adres. Žije zde asi 13 tisíc obyvatel. Horní Měcholupy jsou společně s Hostivaří součástí městské části Praha 15 a jsou sídlem jejího úřadu. V okolí domu je nespočet dětských hřišť, krámků, restaurací, obchodů, prodejen s potravinami, v Horních Měcholupech jsou školy, školky, městský úřad, fotbalové hřiště, golfové hřiště. Asi nejhezčím místem je lesopark a vodní nádrž, kde je možná trávit volný čas. Skvělá dopravní dostupnost – Železniční zastávka Praha-Horní Měcholupy na trati 221 (linky S9) z Prahy do Strančic a Benešova leží v blízkosti mostu do Dolních Měcholup, jezdí zde samozřejmě několik linek autobusu, které dále pokračují na několik stanic metra.

K nastěhování ideálně v průběhu prázdnin

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme. Prohlídky možné 7 dnů v týdnu, budeme se těšit na prohlídku.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 15 - Veronské nám.