Prodej bytu 3+1 (Prodáno)

Nymburk - Jurije Gagarina

2 600 000 Kč
Kód nabídkyN61368
Dispozice bytu3+1
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha62 m2
Užitná plocha65 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží5
Počet podlaží8
VlastnictvíOsobní
Sklep3 m2
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Prodej bytu 3+1/sklep, 61,82 + 2,68 m2, OV, ul. Jurije Gagarina, Nymburk. Jedná se o byt, který je v osobním vlastnictví, nacházející se v 5.NP/z 8NP, panelového domu, který je po kompletní rekonstrukci ( zateplení a fasáda, plastová okna ) s výtahem.

Byt vymalovaný, ve všech pokojích kromě kuchyně položena nová podlaha. Jednotka sestává z kuchyně, obývacího pokoje, pokoje, pokoje, předsíně, šatny, komory, koupelny a WC. Byt v užívaným stavu. Okna bytu jsou plastová. Vchodové dveře bytu jsou dřevěné plné. Vnitřní dveře bytu jsou dřevěné prosklené. Jádro bytu umakartové Koupelna je s vanou. WC je samostatně. Podlahy jsou pokryté PVC, koberci a keramickou dlažbou. Obklady jsou keramické.

Dispoziční řešení jednotky ( kuchyň 10,23 m², obývací pokoj 16,11 m², pokoj 12,38 m², pokoj 8,42 m², předsíň 7,49 m², koupelna 2,44 m², WC 1,12 m², šatna 2,06 m², komora 1,57 m², která je u bytu na chodbě domu).

K bytu patří sklepní kóje (2,68 m²). Podlahová plocha sklepní kóje se nezapočítává do celkové užitné plochy jednotky. Užitná plocha jednotky je 61,82 m².

Z inženýrských sítí je nemovitá věc napojena na veřejný vodovod, kanalizaci, plynovod a elektřinu. Přípojky nebylo možné ověřit. Vytápění bytu je ústřední. Ohřev teplé vody je centrální. V domě televizní a internetové připojení.

Příslušenstvím nemovité věci sklepní kóje.

Byt se nachází v samostatně stojícím bytovém domě panelové konstrukce se dvěma vchody a dvěma čísla popisnými. Dům je pravděpodobně založen na základových roštech. Budova má 8 nadzemních podlaží, kde se nacházejí jednotky a 1 podzemní podlaží, v kterém jsou sklepy a společné prostory. Jednotlivé jednotky jsou přístupné z centrálního schodiště. Střecha budovy je plochá. Na střeše je bleskosvod. Okna budovy jsou plastová. Vchodové dveře jsou hliníkové prosklené. Fasáda domu zateplená. Stavebně-technický stav objektu dobrý. Přístup k nemovité věci je po místní zpevněné komunikaci s chodníkem. Parkování je možné před domem.

Občanská vybavenost v okolí ( školy, školky, restaurace, obchody, pošta, banka atd. ). Dopravní dostupnost – vlakové nádraží směr Praha cca 40 minut.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme.

Lokalita

Nymburk - Jurije Gagarina