Prodej bytu 4+kk (Prodáno)

Praha 13 - Raichlova

8 900 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN60740
Dispozice bytu4+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha95 m2
Užitná plocha101 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží5
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
Balkon3 m2
Terasa4 m2
Sklep3 m2
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Nabízím k prodeji byt 4+kk se 101 m2 v ulici Raichlova na Praze 5, v moderní části Stodůlek. Byt se nachází v 5.NP novostavby s krásným výhledem na Prahu a okolí.
Jedná se o prostorný byt se zařízenou kuchyňskou linkou, barovým pultem a volným přechodem do obývacího pokoje. Kuchyň je vybavena spotřebiči, které splní každé kulinářské přání. Koupelna s velkou rohovou vanou, toaletou a dvěma oddělenými umyvadly je dostačující pro celou rodinu. Samostatné WC s umyvadlem. V každém pokoji je vestavěná skříň vyrobená na míru potřebám bytového prostoru. Byt dále disponuje komorou. Balkon je ideální na letní posezení s přáteli.
K bytu dále náleží dvě parkovací stání, z toho jedno je prostorný uzamykatelný box. Dále sklep (2,9 m2) v suterénu, kde lze díky velikosti skladovat i sportovní náčiní. Bezbarierový vstup do domu.
Možnost vysokorychlostního kabelového internetu s TV, na výběr z více poskytovatelů.
Vynikající dostupnost do centra metropole. Nejbližší autobusová zastávka MHD minutu cesty. Metro Lužiny 10 minut. V bezprostředním okolí se nachází obchody s potravinami, větší supermarket, množství restaurací různého druhu. Dalejský park u domu. V okolí veškerá občanská vybavenost (pošta, obchody, restaurace, MHD, škola, školka). Klidná lokalita s bohatými možnostmi.

Lokalita

Praha 13 - Raichlova