Prodej domu (Prodáno)

Slaná

1 433 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN60699
Dispozice domu5+kk
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha106 m2
Celková podlahová plocha123 m2
Užitná plocha123 m2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha pozemku/ů903 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
Rok výstavby1914
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Prodej domu 123m2, pozemek 903m2, Nedvězí, okres Semily. Jedná se o dům z roku 1914 a kromě částečných úprav neprošel výraznější rekonstrukcí. Rodinný dům je samostatně stojící objekt částečně podsklepený s jedním nadzemním podlažím a podkrovím a sedlovou střechou.

Celková užitná plocha 123m2. Vnitřní uspořádání je 2x 1+1 (přízemí a podkroví), ale se společnou koupelnou a WC ve společné části.

Kanalizace je řešena žumpou. Do objektu je zavedený plyn, elektro, dále obecní vodovod. Studna v podsklepení domu – využitelná na zalévání zahrady. Topení řešeno tuhými palivy.

Výhodou je rovinný pozemek obvyklé velikosti na kterém se nachází sklad paliva, kůlna, sklad zahradního nářadí a boční přístřešek. Parkování na pozemku.

Objekt je využitelný k celoročnímu bydlení nebo jako penzion, chata či jiný business záměr. Stav před rekonstrukcí umožňuje budoucímu majiteli zvolit kompletní úpravu dle vlastních představ.
V obci se nachází restaurace, pošta, obecní úřad. V obci není prodejna potravin, je nutno dojíždět do Semil. Zastávka vlaku cca 120 m a autobusu cca 50 m.

Strategická lokalita na celoroční využití. Dojezdová vzdálenost za zimními sporty. V létě možnost turistiky, cykloturistiky. Český ráj na dohled, cca 13 km do Prachovských skal a do Hrubých skal. Nejblíž v zimě lyžařské středisko Vysoké na Jizerou 15 km jinak Krkonoše do 30 km.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Slaná