Prodej domu (Prodáno)

Všetaty - Karla IV.

5 499 000 Kč

včetně provize RK

Kód nabídkyN61821
Dispozice domu3+kk
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha124 m2
Celková podlahová plocha101 m2
Užitná plocha101 m2
Stav objektuDobrý
Plocha pozemku/ů254 m2
Typ domuPřízemní
Počet podlaží1
Rok výstavby2009
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Přestěhujte se do Všetat. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej dům z roku 2009 o velikosti 3+kk v obci Všetaty, okres Mělník ve Středočeském kraji. Dům se nachází v klidné části obce s docházkovou vzdáleností do centra.

Po vstupu do domu prvně uvidíte prostornou chodbu s místem na vestavěné skříně. Z chodby se dostanete do všech dalších místností. Obývací pokoj je světlý, vzdušný a spojen s kuchyní. Naleznete zde vybavenou kuchyňskou linku včetně spotřebičů. Ústředním prvkem je krb na dřevo a vchod na zastřešenou terasu, která nabízí příjemný prostor pro večerní posezení. Další dva pokoje jsou neprůchozí. Jeden z nich také vede na terasu. V koupelně naleznete vanu, toaleta je zvlášť.

Poslední dveře vedou do skladovacího prostoru, který velikostí odpovídá garáži. Jako garáž se dá i využít v případě zkolaudování prostoru na tyto účely. Ze skladovací místnosti vede vstup do technické místnosti a podstřešního prostoru. Pozemek není ohraničen plotem.

Inženýrské sítě jsou řešeny obecním vodovodem, kanalizací přes čerpací jímku, elektrikou. Plyn do domu zaveden není. Topení je zajištěno ústředním topením a zároveň tepelným čerpadlem systému vzduch/voda a elektrokotlem. Do systému ÚT je zapojena i krbová vložka v obývacím pokoji.

V obci najdete vše potřebné. Zastávka vlaku je 5 minut chůze od domu a doveze vás do centra hlavního města nebo třeba do Mladé Boleslavi a Mělníka. V centru obce najdete potraviny, poštu, městský úřad. Okolí nabízí množství procházek přírodou.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Všetaty - Karla IV.