Prodej domu (Prodáno)

Květnice

10 500 000 Kč
Kód nabídkyN60099
Dispozice domu4+kk
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha126 m2
Celková podlahová plocha187 m2
Užitná plocha187 m2
Stav objektuNovostavba
Plocha pozemku/ů906 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Láká Vás bydlet v prostorném domě se zahradou v klidné části obce a přírodou na dosah? Pokud ano, nabízím nyní dům v obci Květnice na prodej.

Jedná se o dům o dispozici 4+kk, 187 m2, stojícím na pozemku o velikosti 906 m2 včetně zastavěné plochy, v obci Květnice, Praha – východ. Obec Květnice se nachází v okrese Praha-východ, kraj Středočeský. Obec se nalézá těsně za hranicí Prahy, a prochází tak proto prudkým demografickým rozvojem. Žije zde zhruba 2000 obyvatel. Obec leží na obou březích potoka Výmola v ploché krajině na východ od Prahy, přibližně 2,5 km východně od Koloděj a 2,5 km jihozápadně od Úval.

Samotný, patrový a cihlový dům byl kolaudován v roce 2009. Zastavěná plocha 126 m2. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem, zádveří, chodba, prostorná garáž a technická místnost, v patře najdeme 3 samostatné a neprůchozí pokoje a koupelnu s s rohovou vanou a sprchovým koutem, dům má dvě samostatná WC ( viz plánek domu ). Dům není podsklepen. Výška stropů 2,57m. K dispozici půda.

Součástí prodeje domu je kuchyňská linka včetně spotřebičů, vestavěné skříně – ostatní vybavení dle dohody. Na podlaze položena v přízemí plovoucí podlaha, v 1.patře položen koberec, na WC, koupelně, technické místnosti, zádveří a garáži je na zemi dlažba. Vytápění elektrickým kotlem, v koupelně v 1. patře podlahové vytápění. Okna jsou plastová, ve 2. ložnicích 2 okna s venkovní elektrickou roletou, jinak na oknech jsou sítě a žaluzie. Dveře PORTA DOORS v barvě světlého buku.

Dům je připojen na inženýrské sítě ( elektřinu, vodu a obecní kanalizace ), je k dispozici internet a TV signál. Je oplocen ze všech stran a ke vjezdu na pozemek slouží pojezdová brána.

Na zahradě rostou stromy a keře, okrasné i ovocné, u vstupu do obývacího pokoje zastřešená terasa pergolou. Je zde bazén oválného tvaru o rozměrech 6 x 4m a hloubce 1,4 m). Zahradní domek, houpačka a pískoviště.

Občanská vybavenost v obci ( školka, dětské a sportovní hřiště, restaurace, potraviny v sousední obci, bowling, střelnice, park ).
Dopravní dostupnost ( stanice autobusu, který jede na vlak stanice (Klánovice a Úvaly) či k metru Skalka ).

Nemovitost je možnost financovat Hypotečním úvěrem, s kterým rádi pomůžeme. Prohlídky možné 7 dnů v týdnu, budeme se těšit na prohlídku.
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Květnice