Prodej domu (Prodáno)

Poděbrady - Kolínská

5 250 000 Kč
Kód nabídkyN61906
Dispozice domu2+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha155 m2
Celková podlahová plocha155 m2
Užitná plocha115 m2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha pozemku/ů723 m2
Typ domuPřízemní
Počet podlaží1
Sklep3 m2
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej dům o zastavěné ploše 155 m2 s krásným pozemkem o velikosti 732 m2 v Kolínské ulici v obci Kluk u Poděbrad.

Dům jako takový je připravený na rekonstrukci. Po vstupu vás přivítá světlá a prosklená veranda, následně chodba vedoucí do ostatních místností. Konkrétně do obývací místnosti s kuchyňským prostorem, druhého pokoje a koupelny. Toaleta je přístupná z koupelny. Dům dále disponuje technickou místností, sklepem a garáží. Topení je na tuhá paliva i dálkově. Voda je řešena studnou s čerpadlem. Městská voda je přivedena pouze do kuchyňského prostoru.

Zahrada nabídne útulný altán s krbem a posezením, stejně jako prostor pro vlastní zahradničení nebo dovádění s dětmi. Za domem je zahrada s ovocnými stromy o velikosti 350m2. V případě zájmu je možné přikoupení další zahrady o velikosti 355 m2.

Nemovitost je výjimečná hlavně atmosférou okolí a možnostmi, které se zde nabízí. Můžeme začít jezery, ve kterých se dá v letní sezóně koupat. Určitě se zastavte ve farmářském obchodě spojeném s kavárnou Nejen jídlo, které se nachází naproti nemovitosti. Obchod nabídne kvalitní vína, čerstvou zeleninu a ovoce (dovoz z Itálie) a další speciality. Hned za domem je tenisová hala s restaurací Penzion Sport, která je vyhlášená nejen točeným pivem.

V okolí nemovitosti dále najdete potraviny, restaurace a spousty míst na procházky nebo sportovní aktivity. Přímo v obci jsou i dvě dětská hřiště. Autobusové spojení do Poděbrad se nachází ve stejné ulici jako nemovitost. Pokud jezdíte autem, na dálnici směrem na Hradec nebo Prahu se dostanete do 5-ti minut.

Dům je vhodný k rekonstrukci dle představ budoucího majitele.

Lokalita

Poděbrady - Kolínská