Prodej nájemního domu

Kostelec nad Labem

17 700 000 Kč
Kód nabídkyN63207
Poloha objektuŘadový
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha320 m2
Celková podlahová plocha290 m2
Užitná plocha360 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů1079 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
K dispozici od1.6.2022
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Máte jedinečnou možnost získat dům na investici nebo bydlení pro velkou rodinu, který se nachází v klidné části města.
Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí k prodeji dům s velkým potenciálem, který se nachází pár metrů od Komenského náměstí v centru Kostelce nad Labem.

Dům se nachází na pozemku o celkové velikosti 1079m2, kdy zastavěná plocha a nádvoří je 497m2, zbytek jsou zahrady. Velkou výhodou je vjezd z obou stran pozemku. Dům je postaven z cihel (přízemí) a Porothermu (1.patro). Zateplen. Obvodové zdi 80-90 cm, v patře cca 40cm. Střešní konstrukce dřevěná s taškami Bramac. Samozřejmostí jsou nové rozvody elektřiny a vody. Inženýrské sítě na pozemku (elektřina, voda, plyn) a kanalizace.
Nyní najdete v domě 3 bytové jednotky s možností rozšíření na 4 jednotky a nebytový prostor k uskladnění. Byty mají nyní dispozice 2+kk, 2+kk a 4+1 a celková užitná plocha je kolem 300m2. Byty jsou zařízeny kuchyňskou linkou a spotřebiči, v některých je nábytek. Na podlaze položena plovoucí podlaha, parkety barvy buku, podlahové palubky a dlažba. Okna EURO dřevěná a trojskla. Dveře z masivu a barvy olše. Topení v bytech plynové.
Na dům navazuje zateplený sklad o velikosti kolem 60m2, který je možné využít na další podnikatelskou činnost. Součástí objektu je sklep (7m2).
Měsíční zisk se může pohybovat kolem 50.000,- až 60.000,-
Měsíční poplatky za energie na celý dům je kolem 7.000,- bez vody a odpadu.

Zahrada je oplocená. Na pozemku vysázeny ovocné stromy (třešeň, meruňka, maliny) a okrasné stromy.

V okolí vily je veškerá občanská vybavenost. Krátkou procházkou se ocitnete uprostřed Kostelce nad Labem, kde najdete obchody, základní školu, školka, zdravotní středisko či restauraci. Z autobusové stanice jste za 40minut na metru B Letňany. Vlakové nádraží je v Kostelci také a z něho se dostanete do Čelákovic a Neratovic. Kostelec nad Labem je město ležící v okrese Mělník, 7 km severozápadně od Brandýsa nad Labem. Historické jádro města je od roku 2003 městskou památkovou zónou.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Kostelec nad Labem