Prodej bytu 3+1 (Prodáno)

Klecany - K sídlišti

4 165 000 Kč

Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK

Kód nabídkyN60834
Dispozice bytu3+1
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha71 m2
Užitná plocha71 m2
Stav objektuDobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Prodej hezkého světlého bytu 3+1+lodžie, celkem 70,3 m2, ulice K sídlišti 397, Klecany, Praha-východ. K bytu náleží velký sklep.

Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který se nachází v prvním patře (2 NP) cihlového domu z roku 1978. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí: společné prostory, plastová okna, zateplená fasáda i střecha, atd. V domě je k dispozici sušárna a společný vestibul – kočárkárna.

V bytě jsou nové zásuvky na TV anténu a internet. Velikost bytu je 66,12 m2 + lodžie 4,18 m2 + velký sklep. Dispozice bytu tvoří obývací pokoj (17,8 m2), kuchyň s jídelnou (13,4 m2) s výstupem na lodžii, dvě ložnice (11,8 a 12,03 m2), WC - koupelna s vanou a prostorná vstupní hala. Celkový měsíční náklad na byt je ve výši 4.920,- Kč (teplo, vodný - stočný, FO, úklid v domě, atd.) + elektřina v bytě. Teplo v bytě zajišťuje kotelna v domě, voda v bytě se ohřívá el. bojlerem. Plyn v bytě není.

Bezproblémové parkování před domem.

Bydlení v této lokalitě poskytuje vysoký komfort a dostupnost všech služeb, volnočasového využití a dopravní obslužnosti. Klecany jsou malé pěkné město, leží asi 5 km severně od okraje Prahy, žije zde přibližně 3 600 obyvatel. V Klecanech je škola, tři školky, zdravotní středisko, zubař, dvoje potraviny, řeznictví, tři restaurace a 2 km Lidl. Pražská integrovaná doprava jezdí každých patnáct minut směr Praha a okolí.

Byt je volný ihned. Na vyžádání zašleme video prohlídku a veškeré další informace. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Klecany - K sídlišti