Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Rokytnice nad Jizerou

4 800 000 Kč

Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK

Kód nabídkyN63592
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha58 m2
Užitná plocha58 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
K dispozici od30.11.2022
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Krásný horský mezonetový apartmán 2+kk vhodný pro celoroční rodinnou rekreaci nebo investici.

Lokalita Rokytnice nad Jizerou – Horní Rokytnice je naprosto snové a romantické místo v Krkonošském národním parku. Ráj pro milovníky sjezdového lyžování, ale i pro běžkaře, cyklisty nebo vyznavače turistiky.

Apartmán je v osobním vlastnictví, nachází se v druhém a třetím patře (3 a 4 NP). Velikost apartmánu je 58 m2 + sklep 3,92 m2, který je hned přes ulici v protějším domě.

Mezonetový apartmán se skládá ze dvou pater, ve spodním patře je vstupní chodba, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, větrák a bojler), samostatné WC, dominantou apartmánu je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem (elektrický dvouvařič a digestoř), v horním patře apartmánu je rozlehlá ložnice. V apartmánu jsou koberce, na chodbě, v koupelně a na WC dlažba. Okna jsou eurookna (dvojsklo), loni byly nově natřeny a ošetřeny. Do apartmánu je zavedena společná televizní anténa a je možné napojení na kabelovou televizi + internet. Okna obývacího pokoje a kuchyně s jídelnou jsou na slunnou jižní stranu.

Teplo v apartmánu zajištují elektrické přímotopy na sníženou sazbu, teplou vodu v apartmánu zajišťuje elektrický bojler. Apartmán zaujme i nízkými náklady, měsíční záloha (fond oprav, správa, vodné, atd.) 1.217,- Kč + elektřina.

Samotný dům je cihlová zateplená stavba z roku 1996. V domě je lyžárna, dům je bezpečný a je zamykán.

Parkování je možné před domem, anebo na vyhrazených parkovištích v blízkém okolí.

Rokytnice nad Jizerou je součástí lyžařské oblasti Skiregion, kde v rámci jednoho skipasu můžete využít řadu lanovek a několik desítek lyžařských vleků. Je tu i dostatek kvalitně upravených běžeckých tratí, jak poblíž centra města, tak ve vyšších polohách okolo Studenova nebo Dvoraček. S okolím Vás seznámí okruhy okolo Rokytnice či Pašerácká stezka, k výletům láká vyhlídka z kopce Stráž, Huťský vodopád, Labská louka s pramenem Labe či Vosecká bouda pod skalním útvarem Tvarožníkem.

Apartmán je možné financovat hypotékou, kterou Vám zajistíme za nejvýhodnějších podmínek, příp. pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Apartmán je volný ihned. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Rokytnice nad Jizerou