Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 11

5 700 000 Kč
Kód nabídkyN61204
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha47 m2
Užitná plocha53 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
Balkon6 m2
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Nabízíme prodej nového bytu 2+kk v Rezidenci Gemma, 47,4 m2 + balkon/garážové stání/sklep, ul. Knovízská.

Jedná se o byt, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží novostavby s výtahem, celkem má dům 6NP, v žádané lokalitě Prahy 11 – Chodov, ul. Knovízská. V domě je 51 bytů, v přízemí domu 8 komerčních jednotek.

Součástí ceny je garážové stání, nacházející se v 1. podzemním podlaží a sklep a balkon. K dispozici kočárkárna. K zalévání společné zeleně poslouží akumulační nádrž na dešťovou vodu.
Tento byt není vybaven žádným nábytkem, nebyl nikdy obýván.
Skládá se z jedné ložnice 12,6 m2, obývacího pokoje s kuchyňským koutem 21,1 m2, koupelny 3,9 m2, WC 1,5 m2, chodby 5,6 m2 a balkonu 6,4 m2.

Orientace oken na jihovýchod. Koupelna s vanou, samostatné WC. Na podlaze položena dlažba a laminátová podlaha. Topení centrální. Možnost internetu. Bezpečnostní vstupní dveře. Předokenní žaluzie s elektrickým ovládáním na všechny okna.

V 1PP místnost na čištění kol a sklep k tomuto bytu.

Občanská vybavenost v okolí - školy, pošta, lékárna, restaurace, obchody. V okolí velké možnosti zábavy či sportovního využití. Možnost chození do přírody, nedaleko Hostivařská přehrada či lesopark.

Výborná dopravní dostupnost – skvělá dostupnost na metro "C" Chodov 5 minut a stanice autobusu u domu, je zde hustá síť autobusových linek.

Volný ihned. Měsíční poplatky 2.694,- + elektřina, poplatky ještě nebyly vyúčtovány, toto je první nastavení od správce.

Budova je připravena v nízkoenergetickém standardu s průkazem energetické náročnosti budovy B – velmi úsporná.

Lokalita

Praha 11