Prodej chaty / chalupy (Prodáno)

Stará Huť

4 970 000 Kč
Kód nabídkyN63071
Dispozice domu3+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha59 m2
Umístění objektuKlidná část obce
Užitná plocha65 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů413 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
K dispozici od15.3.2022

Popis

Zajímá Vás trávit svůj čas v klidném prostředí Brdských lesů? Hledáte chatu i na celoroční bydlení? Nyní nabízím chatu se zastavěnou plochou 59 m2 a pozemkem o celkové rozloze 413 m2. Objekt má obytné přízemí a první patro. Dispozice 3+1 plus jídelna s celkovou obytnou plochou cca 65 m2 ( v přízemí vejdete do předsíně, z které vstoupíte do koupelny a obývacího pokoje, z kterého jsou vstupy do jídelny s kuchyní a 1.patra, v patře pak najdete dva neprůchozí pokoje, z kterých jsou samostatné vstupy na terasy ). Nemovitost je postavena na vlastním pozemku a byla postavena před 45lety.

Příjezdová komunikace po zpevněné cestě.

Inženýrské sítě - elektřina 220 a 380V, voda je pitná z vlastní studny.

Chata je zařízená včetně kuchyňské linky, nábytku či postelí. Zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem. Na podlaze položeno PVC a dlažba. Okna jsou dřevěná. Vytápění chaty je řešeno kamny na tuhá paliva. Ohřev teplé vody přes elektrický bojler.

Sezení venku je pod dřevěnou pergolou, z které je příjemný pohled na zahradu. Potraviny se mohou skladovat v malém sklípku o velikost kolem 1 m2. K dispozici je zahradní domek a uzamykatelná dílna.

V okolí je spousta turistických stezek. Najdete zde velký rybník, kde se dá koupat, dům Karla Čapka, kde je dnes vybudované muzeum s výbornou cukrárnou. Ve Staré Huti je obchod s potravinami, mateřská školka. Najíst se můžete ve vyhlášené Mexická restauraci. Dobříš je vzdálen cca 2km, kde je veškerá občanská vybavenost, včetně nemocnice a obchodů.

Skvělá je dostupnost do Prahy, kde jste autem za 20minut.

Myslím si, že tato nabídka je skvělá pro rodinky s dětmi či milovníky lesů a houbaření.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Možnost zaslání videoprohlídky.

Lokalita

Stará Huť