Prodej pozemku (Prodáno)

Votice

2 850 000 Kč

Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK

Kód nabídkyN60980
Druh pozemkupro bydlení
Celková plocha7920 m2

Popis

Prodej atraktivního stavebního pozemku 7 920 m2, Beztahov - Votice, okres Benešov. Na pozemku je možné postavit až 3 rodinné domy nebo je pozemek ideální pro kombinaci bydlení a hospodaření, například chov koní. Pozemek leží na jižním svahu s nádherným výhledem do krajiny.

Pozemek se skládá ze tří částí. První část pozemku (cca 1 262 m2) je možné použít jako oplocenou zahradu s drobnými zahradními stavbami. Druhou část pozemku (cca 1 800 m2) je stavební. Třetí část pozemku 4 858 m2 je možné využít jako zahradu nebo pastvinu, která však může být oplocena jen elektrickým ohradníkem nebo například tújemi. Vše je znázorněno v plánku ve foto galérii a video prohlídce.

Na pozemku je možné postavit až tři rodinné domy do dvou bytových jednotek. Dům může mít přízemí a obytné podkroví. Je možné zastavit 25 % pozemku. Elektřina přímo přes silnici, nebo 50 m trafostanice. Voda zatím vrtem (studna). Odpad zatím septikem nebo čističkou. Město Votice však plánuje napojení pozemku na vodovod a kanalizaci. Příjezd po obecní zpevněné silnici.

Obec Beztahov (119 obyvatel) se nachází na západním okraji města Votic. Veškerá občanská vybavenost ve Voticích, dobrá dostupnost do Prahy 58 km, Benešov 20 km.
Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Votice