Prodej domu (Prodáno)

Kostomlaty nad Labem - Průběžná

3 600 000 Kč
Kód nabídkyN59635
Dispozice domu3+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha271 m2
Celková podlahová plocha106 m2
Užitná plocha106 m2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha pozemku/ů663 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Prodej RD 3+1 + půda o celkové zastavěné ploše i s nádvořím 271 m2, v centru obce Kostomlaty nad Labem, celková velikost parcely 663 m2. Na pozemku jsou všechny inženýrské sítě ( elektřina, voda v ulici, kanalizace podtlaková, studna, plyn ) a úložné prostory dílna, dřevník, sklep.

Celkově je dům ve stavu k rekonstrukci, ale ihned obyvatelný. Pozemek ve tvaru obdelníkovém cca 16x45 m. Dům je cihlový, samostatný, zateplen. Stáří domu 87 let.

V domě se nachází menší předsíň, kuchyně, tři pokoje, koupelna a WC, vchod do sklepa a vstup na půdu. Topení plynovými WAW. Koupelna s vanou. Na podlaze položen beton a dřevo. Okna dřevěná, špaletová.
Zahrada zatravněná, na pozemku stromy a rostliny. Parkování před domem. Komunikace k pozemku pevná. Na pozemku kůlny, 2x sklep.
Nedaleko se nachází v obchod, cca 10 min chůze na vlak. Dětské hřiště, nedaleko je město Nymburk a Poděbrady 15 min autem. Ve Vestci sjezd na dálnici. 30 min jízdy autem do Prahy.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Kostomlaty nad Labem - Průběžná