Prodej domu (Prodáno)

Vlkava

3 690 000 Kč

cena na vyžádání

Kód nabídkyN60121
Dispozice domu3+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha1 m2
Celková podlahová plocha130 m2
Užitná plocha180 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha pozemku/ů730 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
Počet bytů1
PENB: Náročnost budovyF - Velmi nehospodárná

Popis

Prodej RD 3+1, 130 + 50m2 půdní prostor, v obci Vlkava, okres Mladá Boleslav, celková velikost parcely 730 m2. Na pozemku jsou inženýrské sítě ( elektřina, vodovod a veřejná kanalizace ) a úložné prostory a parkování auta či motorky v nové dvojgaráži cca 40m2 s elektřinou a přívodem vody.

Dům ve velmi dobrém stavu ( před 15 lety velkou rekonstrukcí plastová okna, zateplení, elektřina, topení atd.), nacházející se v okrajové části obce, mimo hlavní tah. Pozemek o velikosti 730 m2 + dalších 861 m2, které k pozemku nepatří, ale je ho možné využívat. Dům je cihlový, samostatný, patrový. Na střeše šindel.

Přízemní část nabízí předsíň, uzavřenou kotelnu, kuchyň, obývací pokoj se vstupem na terasu, ložnici s koupelnou. První patro jeden obytný pokoj + půdní prostor. Může zůstat zařízen veškerým nábytkem včetně spotřebičů. Topení tuhými palivy ( cca 15.000,- ročně ), možnost instalace elektokotle. Koupelna s vanou, WC samostatné. Na podlaze položena plovoucí podlaha a dlažba. Okna plastová. Internet tažen přes optický kabel.

Zahrada zatravněná, na pozemku stromy a rostliny. Parkování před domem a na pozemku. Komunikace k pozemku pevná.
Dům se nachází v obci Vlkava, která leží na hlavním tahu Mladá Boleslav (20km) Nymburk (15km), v obci škola a školka cca 1km. obchod COOP a benzina.

Doporučujeme zájemcům, kteří mají rádi klid a přírodu.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Vlkava