Prodej domu (Prodáno)

Poděbrady - Průběžná

2 500 000 Kč
Kód nabídkyN59438
Dispozice domu2+1
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Zastavěná plocha207 m2
Celková podlahová plocha65 m2
Užitná plocha95 m2
Stav objektuDobrý
Plocha pozemku/ů482 m2
Typ domuPřízemní
Počet podlaží1
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Prodej RD 2+1 + přístavek + půda o celkové zastavěné ploše i s nádvořím 207 m2, v části Poděbrad v Přední Lhotě, celková velikost parcely 482m2. Na pozemku jsou všechny inženýrské sítě ( elektřina, voda, kanalizace, studna, plyn jen není zaveden do domu ) a úložné prostory dílna, dřevník, sklep.

Celkově je dům v dobrém stavu, vhodný ale k případné přestavbě. Před cca 10ti lety se střecha překládala. Pozemek ve tvaru obdelníkovém cca 16x29 m.

V domě se nachází menší předsíň nebo zimní zahrada, místnost na posezení, kuchyně, dva pokoje, které jsou samostatné a neprůchozí, koupelna + WC, menší špajz a místnost, kde je kotel. Topení je na tuhá paliva nebo elektro kotel, ohřev vody přes el. bojler 80L. Koupelna s vanou a sprchovým koutem. Na podlaze položeno PVC, parkety a koberec. Ve starší části domu výška stropu 2,47 m, v novější části ze 60tých let 2,1 m2

Zahrada zatravněná, na pozemku stromy a rostliny. Parkování před domem nebo na pozemku, k dispozici menší garáž.
Nedaleko se nachází v Tesco, cca 10 min chůze. Dětské hřiště, nedaleko jsou také Poděbrady 5 min autem. Nymburk 15 min autem. V blízkosti je dálnice na Prahu nebo vedlejší silnice. 25 - 30 min jízdy autem do Prahy.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme.

Lokalita

Poděbrady - Průběžná