Prodej pozemku (Prodáno)

Židněves

2 550 000 Kč
Kód nabídkyN61743
Druh pozemkupro bydlení
Celková plocha815 m2
Charakter okolní zástavbyobytná
KomunikaceBetonová

Popis

Prodej stavebního pozemku 815 m2, obec Židněvec, nedaleko města Mladá Boleslav.

Jedná se o rovinatý pozemek, obdélníkového tvaru, určený v platném územním plánu k výstavbě rodinného domu, který je přístupný z asfaltové komunikace. Přístupová cesta k pozemku je ve vlastnictví obce. Inženýrské sítě ( vodovod, kanalizace, elektřina ) na pozemku. V okolí stavby rodinných domů. Strany pozemku cca 40x20 m.
Pozemek je momentálně zatravněn, není oplocen. Ze dvou stran bude obydlen. Na pozemku byl proveden hydrogeologický, geologický a radonový průzkum.
Obec Židněves se nachází v okrese Mladá Boleslav, kraj Středočeský. Rozkládá se asi sedm kilometrů východně od Mladé Boleslavi. Žije zde kolem 400 obyvatel. Webové stránky obce https://www.obeczidneves.cz/.
Občanská vybavenost ( v obci Městský úřad, restaurace, obchod Coop, kaple Židněves, sportovní areál Židněves, nedaleko zámek Bezno, mateřská a základní škola v Bezně, 5 km do Mladé Boleslavi )

Dopravní dostupnost ( bus směr Mladá Boleslav a Jičín ), ( vlaková stanice v obci Březno u Mladé Boleslavi, vlak jezdí směr Mladá Boleslav), obcí vede silnice I/16 Mělník - Mladá Boleslav - Židněves - Jičín - Trutnov. Z obce vede silnice II/280 Židněves - Domousnice - Dětenice - Kopidlno.

Možné financování hypotečním úvěrem, s kterým Vám rádi pomůžeme.
Prodávající si vyhrazuje právo k výběru kupujícího.

Lokalita

Židněves