Prodej domu (Prodáno)

Praha 4 - Roztylské sady

19 000 000 Kč
Kód nabídkyN63447
Dispozice domu4+1
Poloha objektuŘadový
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha79 m2
Celková podlahová plocha129 m2
Užitná plocha150 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha pozemku/ů414 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží3
Terasa6 m2
Sklep11 m2
Rok rekonstrukce2005
Rok výstavby1926
K dispozici od1.12.2022
Umístění objektuKlidná část obce
Plocha zahrady307 m2
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Přestěhujte se do klidu velkoměsta. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na prodej zrekonstruovaný třípodlažní dům (1/2 dvojdomku) obklopený zelení v srdci Prahy, v zástavbě rodinných domů na Starém Spořilově. Oblast tvoří ucelený obytný celek z období let 1926 až 1929 stavěný dle anglického vzoru.

Nejprve vás přivítá prosklená veranda a hlavní vstup. V přízemí najdete samostatnou koupelnu a toaletu, výklenek pro uložení věcí a vstup do sklepa s kotelnou. V přízemí dále najdete obývací pokoj a kuchyň s prostornou kuchyňskou linkou. V obývací části je prostor pro vytvoření jídelního koutu a také vstup na zahradu. Po schodech se dostanete do prvního patra, kde jsou dva pokoje a toaleta. Z pokoje, který je dnes ložnicí, je vstup na terasu s výhledem do zeleně. Součástí ložnice je i praktická komora. V posledním patře je další pokoj. Dům je částečně podsklepen.

V obytných místnostech jsou parkety, které dodají pocit útulného domova. Dům prošel v roce 2005 vkusnou a citlivou rekonstrukcí, která ponechala původní ráz objektu, ale zároveň dodala moderní prvky.

Dominantou nemovitosti je určitě zahrada, která navozuje atmosféru venkovského klidu. Na zahradě najdete vedle okrasných dřevin i vzrostlý strom. V létě celek vytváří oázu venkovního klidu. Zahrada je dostatečně velká pro mnoho využití. Nabízí se možnost zahradničení, vytvoření prostoru pro bazén a venkovní grilování. Na pozemku se nachází garáž, která je v původním stavu.

Okolí vám kromě již zmíněné zeleně nabídne i veškerou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti od domu je škola, banka, obchody s maloobchodním zbožím, kavárny, restaurace. Dominantou oblasti je Roztylské náměstí s fontánou, kostelem a farmářskými trhy. Autobusem se za pět minut dostanete na metro C – Kačerov. Pokud jezdíte autem, magistrála i jižní spojka jsou dostupné do dvou minut jízdy.

Lokalita

Praha 4 - Roztylské sady