Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Praha 3 - Řehořova

16 000 Kč za měsíc

+ poplatky, kauce a provize RK

Kód nabídkyN64161
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha45 m2
Užitná plocha45 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Sklep4 m2
K dispozici od10.2.2023
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Hezký prostorný zrekonstruovaný byt 2+kk, 45 m2, sklep 4 m2, ul. Řehořova, Praha 3. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, okna obývacího pokoje jsou do ulice - bezpečně 1,9 m nad úrovní chodníku, okna ložnice jsou do vnitrobloku - 12 m nad úrovní dvora.

Ulice Řehořova je klidná jednosměrná ulice v hezké části Prahy 3 v těsné blízkosti centra Prahy. Zrekonstruovaný dům o osmy bytech je velmi tichý a zamykán. K bytu náleží sklep 4 m2.

Byt je částečně zařízený.

Dispozice bytu: prostorná chodba (vestav. skříně a botník), velký obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka, indukční deska, horkovzdušná trouba, stylová retro lednice s mrazákem, vestavěná AEG pračka se sušičkou, jídelní stul a držák na televizi), ložnice (dvě velké skříně), koupelna (sprchový kout, umyvadlo, otopný žebřík), samostatné WC (toaleta, umyvadlo).

Ohřev ústředního topení a teplou vodu zajišťuje spořivý elektrický kotel se zásobníkem, kotel je pouze pro byt a je na sníženou sazbu elektřiny. Navíc je možné na záchodě a v koupelně vytápět podlahovým topením.

Na podlaze položeny parkety a dlažba. V bytě je domácí videotelefon – vrátný. Možnost internetu od Vodafone nebo O2 Telefónica (Cetin).

V lokalitě jsou parkovací zóny, nájemci bude povolena změna bydliště a může si proto požádat o rezidenční kartu na parkování.

V okolí výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost, nedaleko zastávky pro autobusy číslo: 133, 175, 207, 509, tramvaje číslo: 5, 9, 26, 55, 58, dále metro Florenc, v těsné blízkosti park Vítkov se sportovišti.

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Praha 3 - Řehořova