Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Praha 7 - U Uranie

12 300 Kč za měsíc

+ poplatky, kauce a provize RK

Kód nabídkyN60567
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha50 m2
Užitná plocha50 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží5
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Pronájem hezkého slunného bytu 2+kk, celkem 49,7 m², u Ortenova náměstí, Praha 7 – Holešovice. K bytu je sklep 6,7 m². Byt se pronajímá částečně zařízený (viz. fotografie), pronajímatel může po domluvě byt částečně dozařídit nábytkem.

Byt se nachází v pátém nadzemním podlaží (4 patro), v domě je výtah. Byt je po celkové rekonstrukci.

Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyní (plynový sporák a digestoř) a barem celkem 16,2 m², ložnice 21,3 m², prostorná předsíň, koupena (WC, sprchový kout, větráček) a malá komora/spíž. Obě obytné místnosti jsou orientovány na jihozápad do ulice, vzhledem k výšce bytu nad silnicí a tepelně-izolačním plastovým oknům je byt tichý a s volným výhledem.

V bytě jsou bezpečnostní dveře a zcela nový kombinovaný plynový kotel, který ohřívá teplou vodu a topí. Čerstvě vymalováno. Podlahy: parkety, linoleum a keramická dlažba. V bytě jsou zásuvky na televizní anténu.

Pohodlné parkování před domem. Tramvajová zastávka je hned přes ulici, jednu stanici tramvají nebo 5 min. pěšky metro C Holešovice plus vlakové a autobusové nádraží. Cesta do centra cca 10 min.

Možnost dlouhodobého pronájmu. Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Praha 7 - U Uranie