Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Praha 14 - Slévačská

21 000 Kč za měsíc

+ 4.000,- poplatky + elektřina dle spotřeby

Kód nabídkyN64031
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha61 m2
Užitná plocha70 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží1
Počet podlaží12
VlastnictvíDružstevní
Sklep3 m2
K dispozici od1.12.2022
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem byt 3+kk nacházející se ve zvýšeném přízemí zrekonstruovaného panelového domu na Praze 9, nedaleko od metra B Hloubětín a Rajská zahrada. Dům prošel revitalizací v podobně zateplení domu, nových stoupaček, nového výtahu a plastových oken. Výhodou je bezbariérový vstup a 4 výtahy pro dům.

Byt se nabízí s částečným vybavením. Po vstupu vás přivítá prostorná hala se skříní, kde si můžete odložit kabáty či obuv. Z Chodby vstoupíte do koupelny s vanou a toaletou, dvě ložnice a kuchyně, která je propojená s obývacím pokojem a vstupem na lodžii, kde hlavně v letních měsících bude příjemné posezení. Kuchyňská linka skvěle zapadne do prostoru je vybavena lednici, troubu a myčkou na nádobí. Z obývacího prostoru je přístup na zasklenou lodžii. Obě ložnice mají samostatné vstupy a jsou orientovány na stejnou světovou stranu jako obývací pokoj. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu.

Dispozice místností: Obývací pokoj s kuchyní 22 m2, dvě ložnice 15,55 a 11,15 m2, koupelna 2,9 m2, WC 1,08 m2, předsíň 8,2 m2, lodžie 6,6 m2 a sklep 3,23 m2.

Možnost i prodeje nemovitosti.

Lokalita je zajímavým místem pro život. Stanice metra B Hloubětín či Rajská zahrada je v docházkové vzdálenosti. V nejbližším okolí najdete školku, školu, sportoviště, fotbalové hřiště, potraviny, supermarket Iceland, Lidl či Kaufland. Autem se za 5 minut dostanete do OC Černý Most nebo nedaleko od domu stanice tramvaje a autobusu. Kdo rád sportuje, tak pod kopcem je Kyjský rybník, kolem kterého vede cyklostezka směr centrum.

Lokalita

Praha 14 - Slévačská