Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Čelákovice - Sokolovská

14 000 Kč za měsíc

+ 2621 Kč poplatky + el. 1000 Kč

Kód nabídkyN61953
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuPanelová
Celková podlahová plocha68 m2
Užitná plocha70 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží1
Počet podlaží5
VlastnictvíOsobní
Sklep2 m2
Rok rekonstrukce2004
PENB: Náročnost budovyD - Méně úsporná

Popis

Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí k pronájmu byt 3+kk s 68 m2 v 1.NP domu v Sokolovské ulici v Čelákovicích.

Po vstupu do bytu vás přivítá prostorná předsíň s vestavěnými skříněmi na míru. Z předsíně se dostanete do obývací místnosti s vybavenou kuchyňskou linkou a jídelním stolem. Na obývací místnost navazuje pokoj, který disponuje samostatnou šatnou a rámem postele. Šatna je zařízená policemi a připravená k okamžitému využití. Z předsíně se dále dostanete do druhého pokoje, koupelny a toalety. V koupelně se nachází vana a pračka. Toaleta je zvlášť. V bytě jsou nové žaluzie a je čerstvě vymalován. Součástí pronájmu je i sklepní kóje 2 m2 a vyhrazené parkovací stání u domu. Za zmínku také stojí bezbariérový přístup do objektu.

Předsíň: 8,1 m2 / Obývací p. + kk: 30,9 m2 / Pokoj s šatnou: 9 m2 + 2,8 m2 / Ložnice: 12,3 m2 / Koupelna: 3,8 m2 / WC 1,3 m2.

Okolí určitě zaujme svými možnostmi. Čelákovice jsou obklopené zelení, přesto obec jako taková nabídne velmi dobrou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti najdete supermarket, školu, školku, úřad s matrikou, restaurace nebo například AlzaBox. Nechybí park nebo cyklostezka. Vlakem se do centra Prahy dopravíte za necelých 30 minut.

Byt je k dispozici ihned.

Lokalita

Čelákovice - Sokolovská