Pronájem bytu 4+kk (Pronajato)

Praha 1 - Myslíkova

47 000 Kč za měsíc

+ 532,- poplatky (1 os) + energie (el. a plyn)

Kód nabídkyN64078
Dispozice bytu4+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha208 m2
Užitná plocha247 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží5
Počet podlaží5
VlastnictvíOsobní
Terasa39 m2
K dispozici od1.2.2023
Umístění objektuCentrum obce
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem mezonetový byt 4+kk, 208 m2 s dvěma terasami o velikosti 39 m2 v centru Prahy, v lukrativní ulici Myslíkova. Byt se nachází ve 4. a 5. patře cihlového domu, který je z velké části tvořen nebytovými prostory.

Výtahem se dostaneme do 3. patra, poté je zapotřebí vyjít schody do uzamykatelné haly, která je soukromá pro jediné dva byty v domě. Po vstupu do bytu se dostaneme do předsíně. Ihned po pravé straně se nachází velká komora, dále se předsíní dostaneme do kompletně zařízené kuchyně, která je průchozí do prostorného obytného prostoru s krbem a schody do dalšího podlaží. Dále se v prvním podlaží bytu nachází ložnice se vstupem na terasu a koupelna se sprchovým koutem a WC. Ve druhém podlaží bytu pak nalezneme dvě ložnice se vstupy na terasu, šatnu a další koupelnu s vanou a WC.

Byt byl v tomto roce kompletně zrekonstruován, je připravený k nastěhování bez jakýchkoliv úprav. Byt je vybavený klimatizací. Topení a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Byt má nová střešní okna. V pokojích, kde se nachází terasa, jsou plastová okna.

Byt nabízí mnoho možností používání, které se přizpůsobí potřebám nájemce. Nabízí se například vytvoření zázemí pro firmu s možností nahlášení sídla nebo nebytové i bytové využití.

Dům se nachází v centru metropole, kde se najdete spoustu kaváren, malých barů a restaurací. V docházkové vzdálenosti je Karlovo náměstí, pražská náplavka, která je ideální pro procházky a sportování. Před domem se nachází tramvajová zastávka Myslíkova, ke stanici metra "B" Karlovo náměstí je to 5 minut chůze.

Lokalita

Praha 1 - Myslíkova