Pronájem bytu 4+kk (Pronajato)

Hostivice - Za Mlýnem

18 000 Kč za měsíc

+ poplatky 3421,- (1 os) + 1000,- elektřina

Kód nabídkyN62058
Dispozice bytu4+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha94 m2
Užitná plocha122 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží3
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
Balkon3 m2
Terasa24 m2
Sklep1 m2
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Přestěhujte se do Hostivic. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem udržovaný a částečně vybavený mezonetový byt 4+kk s 122 m2 v ul. Za Mlýnem, Hostivice, Praha – Západ. Byt se nachází v druhém a třetím nadzemním podlaží velmi pěkné a udržované novostavby.

Po vstupu do bytu vás přivítá předsíň. Z té se dostanete do tří pokojů, koupelny a samostatné toalety. V ložnici je postel, menší balkon. Další dva pokoje jsou nevybavené, nabízejí vstup na spodní terasu. Schody přístupné z předsíně vás zavedou do druhého patra, kde se nachází obývací prostor s kuchyní. Kuchyň je vybavena plnohodnotným kuchyňským koutem s velkými úložnými prostory a spotřebiči. V obývací části najdete pohovku a křesla. Z této části se také dostane na horní terasu, která nabízí velkorysý prostor pro grilování a další aktivity.

Rozměry bytu: Obývací pokoj s kuchyní: 42,91 m2 / Pokoje: 13,62 m2, 12,7 m2, 11,01 m2 / Předsíň: 9,35 m2 / Koupelna: 3,40 m2 / Toaleta: 1,23 m2 / Terasy: 16,33 m2 a 7,65 m2 / Balkon: 2,53 m2

K bytu dále náleží sklep 1,28 m2. Místo je ideální pro rodinu s dětmi nebo náročnější pár. Před domem najdete dětské hřiště a veřejné parkovací stání.

Vše, na co si vzpomenete, najdete v okolí. Velkou výhodou je blízkost letiště. Pět minut od domu je autobusová zastávka pražské integrované dopravy, která vás zaveze do hlavního města. Vlakové nádraží je vzdálené deset minut pěší chůzí a zaveze Vás na Kladno nebo do pražských Dejvic. V docházkové vzdálenosti najdete poštu, supermarket, Iceland nebo banku a školu. Hostivice jako město pořádají množství kulturních akcí na náměstí, na které pohodlně dojedete autem nebo dojdete pěšky.

Na okraji obce se nachází krásná příroda s rybníky. Místo je výborné na celoroční sportovní aktivity. Běhání nebo vycházka do přírody jsou zde doslova za domem.

Lokalita

Hostivice - Za Mlýnem