Pronájem bytu 2+kk (Pronajato)

Praha 22 - Saturnova

18 500 Kč za měsíc

+ 2.519,-Kč služby + elektřina, vratná jistota 22.000,-Kč + provize 18.500,-Kč

Kód nabídkyN64119
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha46 m2
Užitná plocha56 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží1
Počet podlaží4
VlastnictvíOsobní
K dispozici od12.1.2023
Umístění objektuKlidná část obce
PENB: Náročnost budovyG - průkaz nedodán

Popis

Soccer Reality vám exkluzivně nabízí na pronájem nový byt 2+kk / lodžie / garážové stání / sklep, 46 m2 + 10 m2 lodžie v pražské Uhříněvsi. Byt se nachází v 1. NP, celkem má dům 4 NP.

Po vstupu vás přivítá předsíň se samostatnými vstupy do koupelny, komory, obývacího pokoje a ložnice. V komoře je místo na případný regál. Koupelna je společná s WC, umývadlem, pračkou a vanou. Obývací pokoj je s novou kuchyňskou linkou, sporákem, troubou, digestoří a myčkou. Z pokoje je vstup na lodžii. Ložnice je zařízená manželskou postelí a skříněmi. Lodžie je orientovaná do klidné zeleně. Na podlaze je položena plovoucí laminátová podlaha v obytných místnostech, v koupelně a na lodžii je dlažba. Topení je ústřední (společná kotelna v 1. PP, kde jsou 2 plynové kotle), v koupelně je otopný žebřík. Součástí bytu je i domácí telefon.

K bytu náleží garážové parkovací stání v podzemních garážích a sklepní kóje. V okolí domu je možné zaparkovat další auta.

Bytový projekt nabízí vynikající dopravní spojení do centra města, ale také rychlý nájezd na D1. V blízkosti se nachází stanice Venušina (autobusy 226, 227) a také vlaková zastávka nádraží Uhříněves.
Pěkný světlý byt je připravený k nastěhování.

Lokalita

Praha 22 - Saturnova