Pronájem domu (Pronajato)

Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Plantáž

27 000 Kč za měsíc

+ zálohy 3000,- Kč/měs (elektřina a voda)

Kód nabídkyN60654
Dispozice domu4+kk
Poloha objektuŘadový
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha76 m2
Celková podlahová plocha105 m2
Užitná plocha122 m2
Stav objektuNovostavba
Plocha pozemku/ů200 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
Užitná plocha v přízemí63 m2
Užitná plocha v podkroví59 m2
Terasa18 m2
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Pronájem nového řadového domu 4+kk/T/Z/G, 105 m2, ul. Plantáž, Brandýs nad Labem. Jedná se o novostavbu přímo v centru města, kolaudace v říjnu 2019.

Dispozici dvoupodlažního domu 4+kk tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem se severozápadní orientací a vstupem na terasu a do zahrady. Kuchyňský kout je plně vybaven vestavnými spotřebiči v nejvyšší kvalitě. V přízemí se dále nachází vstupní chodba s vestavěnou skříní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, z obývacího pokoje vede schodiště do patra. V přízemí je garáž (16 m2) pro 1 automobil.

V patře se pak nacházejí 3 ložnice s vestavěnými skříněmi, technická místnost, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou.

Na podlahách plovoucí podlaha a dlažba, okna dřevěná. Vytápění podlahové elektrické a ohřev vody boilerem. Okna dřevěná s trojskly jsou opatřena předokenními žaluziemi. Klimatizační jednotka Panasonic. Zabezpečovací systém Jablotron – možnost napojení na PCO.

Lokalita je hlavní doménou tohoto domu. Dům se nachází přímo u Zámeckého parku, v blízkosti občanská i kulturní vybavenost, příroda - voda, lesy, koupání, cyklistický ráj. Tady najdete klid uprostřed města.

V nabídce máme celkem 3 domy.

Lokalita

Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Plantáž