Prodej domu (Prodáno)

Křivsoudov

2 600 000 Kč

Cena včetně právních služeb, úschovy peněz a provize RK

Kód nabídkyN60579
Dispozice domu6+kk
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha135 m2
Celková podlahová plocha245 m2
Užitná plocha245 m2
Stav objektuVe výstavbě (hrubá stavba)
Plocha pozemku/ů851 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží3
PENB: Náročnost budovyA - Mimořádně úsporná

Popis

Prodej slunného třípodlažního rodinného domu 6+kk + dvojgaráž + sklep, celkem 244,5 m2, pozemek 851 m2, v malebném městysu Křivsoudov, okres Benešov. Rychlé spojení na Vlašim, Benešov nebo Praha, 4 km od Křivsoudova nájezd na dálnici D1.

Prodávající nechal dům pečlivě stavět pro svou rodinu, z rodinných důvodu však musí nemovitost prodat. Hrubá stavba domu se prodává s projektovou dokumentací a platným stavebním povolením.

Dům byl postaven z oblíbených tvárnic Ytong (100% přírodní stavební materiál s výbornými tepelněizolační vlastnostmi), podlahy a stropy jsou železobetonové, střešní krytina KM Beta (životnost až 100 let). Na hranici pozemku je pilíř pro elektřinu, kanalizace dešťová i splašková, do domu je přiveden vodovod. Náklad na dostavbu domu přibližně 2.000.000,-Kč, svépomocí poloviční náklad.

Dům má tři podlaží. V suterénu sklep 34,7 m2. V přízemí je dvojgaráž 34,7 m2, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem 34,3 m2, ložnice, technická místnost a WC. V prvním patře jsou čtyři ložnice, velká koupelna 8,4 m2, WC a možnost šatny a další koupelny.

Dům stojí v klidné části na kraji obce v nové vilové čtvrti. V okolí nádherná příroda kraje blanických rytířů. V městysu Křivsoudov žije 429 obyvatel, je zde radnice s hospodářským dvorem, renesanční panský zámeček a kamenný most přes bezejmenný potok z roku 1844, dále potraviny školka a dobré autobusové spojení do okolních měst.

Bližší informace v RK, na vyžádání Vám zašleme projektovou dokumentaci a video prohlídku domu. Koupi domu lze financovat hypotékou, kterou Vám můžeme zajistit. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Lokalita

Křivsoudov