Prodej bytu 2+kk (Prodáno)

Praha 9 - Na Harfě

7 200 000 Kč

cena včetně provize a právního servisu

Kód nabídkyN61670
Dispozice bytu2+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha67 m2
Užitná plocha73 m2
Stav objektuVelmi dobrý
Typ domuPatrový
Číslo podlaží7
Počet podlaží8
VlastnictvíOsobní
Sklep6 m2
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Prodej bytu 2+kk (67m2) s garážovým stáním, Na Harfě - Vysočany.

Hledáte kvalitní byt s výhledem a parkovacím místem přímo v domě? Preferujete lokalitu s výbornou dostupností centra města i klidné parkové zeleně? Pak vás může oslovit tento příjemný byt.

Aktuálně je dispozičně řešen jako 2+1 a nabízí dva samostatné neprůchozí pokoje s velkými francouzskými okny směřovanými do vnitrobloku a pěkným výhledem. Dále útulnou kuchyň v modrém tónu včetně praktické spíže, hezkou koupelnu s vanou, samostatnou toaletu a vstupní chodbu s atypickým půdorysem. V rámci koupě získáte i velkou zděnou komoru (6 m2) na patře vedle bytu, která představuje bezpečný úložný prostor. Byt je možné jednoduše upravit zpět na původní 2+kk v duchu ateliéru.

Byt se nachází v dobře udržovaném domě s výtahem, samozřejmostí je bezbariérový přístup. Součástí koupě je parkovací stání v garáži v suterénu domu. Díky kvalitním stavebním materiálům a celkově dobré kondici nemovitosti, jsou provozní náklady velmi příznivé.

Atraktivní lokalita zaručuje pěší dostupnost kompletní občanské vybavenosti a velmi dobrou dopravní obslužnost (tramvaj 8,25,92, metro B - stanice Vysočanská a Českomoravská, vlak - nádraží Libeň, autobus a dobré spojení s jižní spojkou). Pro odpočinek i sportovní vyžití je vhodný blízký přírodní park Podviní (15 minut pěšky).

S případným vyřízením úvěru vám mohou pomoci naši specialisté. Další informace vám rádi poskytneme.

Lokalita

Praha 9 - Na Harfě