Prodej domu (Prodáno)

Mladá Boleslav - Prostřední

9 970 000 Kč
Kód nabídkyN63338
Dispozice domudvougenerační
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Zastavěná plocha345 m2
Celková podlahová plocha224 m2
Užitná plocha224 m2
Stav objektuDobrý
Plocha pozemku/ů652 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
K dispozici od12.9.2022
Umístění objektuKlidná část obce
KomunikaceAsfaltová
Plocha zahrady307 m2
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Získejte nemovitosti ve velmi atraktivní lokalitě (Prodej domu + garsonky, Z, G, pozemek 652 m2, Středočeský kraj, Mladá Boleslav).

Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí ke koupi rodinný dům a garsonku na společném pozemku v žádané lokalitě. Nemovitosti se nacházejí v klidné rezidenční čtvrti Mladé Boleslavi (Středočeský kraj) s výbornou dostupností Prahy, Liberce i krásné přírody Českého Ráje a Jizerských hor.

Výjimečná kombinace rodinného domu a garsonky Vám nabízí řadu možností. Lze je využít pro vícegenerační bydlení, kombinaci bydlení a podnikání nebo jako jedinečnou investici. Během času navíc můžete využití přizpůsobovat svým představám. Záleží jen na Vašich aktuálních prioritách.

Prostorný dům je koncipován jako 4+1 s lodžií a velkorysým zázemím v přízemí, garáží i sklepem. Garsonka poskytuje útulné bydlení přímo propojené s udržovanou zahradou, na které se nachází terasa opatřená pergolou. V domě jsou zavedeny veškeré sítě a nespornou předností je možnost obě budovy ihned začít užívat.

Nabídka je ovšem atraktivní nejen díky širokým možnostem využití, ale i výjimečnou lokalitou. Spojení příjemně zabydlené čtvrti rodinných domů na hranici lesoparku Štěpánka se vším, co nabízí moderní město, představuje bezkonkurenční výhodu.

V Mladé Boleslavi naleznete mnoho výborných pracovních příležitostí, kompletní zázemí služeb, kultury, sportovišť i zdravotnických zařízení či velmi dobrou dostupnost přírody. Ideální je strategická poloha mezi Prahou a Libercem.

Pár minut pěší chůzí dojdete do nového menšího obchodního centra s prodejnou Billa, v místě fungují pravidelné autobusové a vlakové spoje. Autem se dostanete do Prahy za cca 25 minut, v Liberci jste za cca 30 minut. Samotná Mladá Boleslav nabízí všechno, co potřebujete pro každodenní život, a současně Vám poskytne zázemí pro relaxaci a udržení vitality. Vše budete mít na dosah ruky.

Energetická třída G je uvedena dočasně, bližší informace k režii rádi poskytneme. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího dle vlastních kritérií.

Lokalita

Mladá Boleslav - Prostřední