Pronájem domu

Zlatníky-Hodkovice - Kolmá

45 000 Kč za měsíc

+ poplatky, kauce a provize RK

Kód nabídkyN64685
Dispozice domu4+kk
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuPanelová
Zastavěná plocha118 m2
Celková podlahová plocha168 m2
Užitná plocha168 m2
Stav objektuNovostavba
Plocha pozemku/ů944 m2
Typ domuPatrový
Počet podlaží2
K dispozici od27.3.2024
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Pronájem krásné novostavby nízkoenergetického domu 4+kk+terasa (celkem 167,72 m2), pozemek 944 m2, v klidné části obce Zlatníky-Hodkovice, ulice Kolmá. Vytápění domu je ve skvělé kategorii B – velmi úsporná budova.


Velikost dvoupatrového domu je 127,72 m2 + terasa 40 m2. Nízkoenergetický dům je vybaven moderními technologiemi, jako je například bezpečnostní systém i s aplikací pro mobily, domovní videotelefon, vrata na dálkové ovládání nebo retenční nádrž pro ušetření nákladů na splachování či zálivku zahrady.


Dům má zastřešené parkovací stání pro jeden vůz a parkoviště pro dva vozy na pozemku. Pěknou rozlehlou zahradu udržuje zahradník, jsou zde vysazeny záhony květin, okrasné i ovocné stromy a umístěn zahradní domek 4,84 m2. Kamenné zdi a živé ploty zaručují klid a soukromí na pozemku.


Dispozice přízemí domu: vstupní předsíň 8,16 m2, prostorný obývací pokoj 44,95 m2 s kuchyňským koutem a s vstupem na terasu s grilem, nová kuchyňská linka je bohatě vybavena (vinotéka, chladnička s mrazákem, indukční varná deska + vestavná trouba, myčka Electrolux, vestavná mikrovlnná trouba, odsavač par). Dále je v přízemí domu malá komora, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, toaleta, bidet) a technická místnost (pračka + sušička) se vstupem pod zastřešené parkovací stání.


Dispozice prvního patra domu: chodba, prostorná šatna, velká koupelna 9,11 m2 (vana, dvojumyvadlo se skříňkou, toaleta, bidet, topný žebřík) a tři hezké pokoje (18, 15 a 12 m2).


Ohřev ústředního topení a teplou vodu zajišťuje plynový kotel.


Obec Zlatníky-Hodkovice se nachází na okraji Prahy mezi obcí Jesenice a Dolní Břežany. Žije zde přibližně 1 400 obyvatel, v obci je základní a mateřská škola, velký obchod, dětské hřiště, květinářství, kroužky keramiky, angličtiny, jógy, atd. Okolí obce nabízí procházky a cyklotrasy v přírodě, k výletům láká množství zajímavostí, například nedaleká vyhlídka z kopce Kamínek nebo naučná stezka na v Čechách největší keltské oppidum Závist.


Autobusová zastávka s přímým spojení na pražská metra je 100 m od domu. Přibližně 3 km je nájezd na dálniční obchvat Prahy, směr dálnice D1 nebo letiště Václava Havla.


Dům je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Zlatníky-Hodkovice - Kolmá