Představení Soccer Reality

Soccer Reality svým způsobem vznikla ještě před oficiálním založením.

Zdeněk a Jirka, jednatelé firmy, spolu začínali jako spoluhráči na fotbalovém hřišti. Znají se tedy už pěknou řádku let. Jak to ve vrcholovém sportu bývá, někdy přijdou zranění a s tím spojená omezení. To potkalo i je, dokonce chvíli po sobě. Fotbal je ten typ práce, kterou nemůžete dělat celý život.

V té době byli kluci ještě mladší než jsou dnes a stejne už věděli, že chtějí dále pracovat spolu. Jirka si našel místo v realitní kanceláři, kam po krátké době nastoupil i Zdeněk. V té době se inzeráty publikovaly tištěnou formou, žádná elektronická inzerce businessu nepomáhala.

I tak se dařilo a pánové se po několika letech rozhodli, že si založí vlastní realitní kancelář.

Svoji lásku k fotbalu promítli do jména společnosti a našli prostory na Praze 9, kde mimochodem sídlí dodnes. Akorát se za ten čas trochu rozrostli. Jak v počtu kanceláří, tak v počtu lidí.

Soccer Reality má aktuálně 13 realitních makléřů. Většina z nich jsou ve firmě od začátku nebo nastoupili krátce po založení. Vzájemně si věří a pracují jako tým.

“Vážíme si lidí, kteří s námi pracují dlouhodobě. Vytváříme tak funkční a efektivní tým, který vnímáme jako společný základ úspěchu.”