Prodej bytu 3+kk

Praha 9 - Jana Přibíka

11 370 000 Kč

včetně provize realitní kanceláře Soccer Reality

Kód nabídkyN65574
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková plocha75 m2
Užitná plocha86 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží4
Počet podlaží5
VlastnictvíOsobní
Terasa7 m2
Sklep2 m2
K dispozici od1.3.2025
PENB: Náročnost budovyB - Velmi úsporná

Popis

Soccer Reality nabízí k prodeji prostorný byt 3+kk o velikosti užitné plochy 86 m², který se nachází ve 4. patře cihlové novostavby z roku 2008. Byt je plně zařízen moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči a nábytkem.


Byt zahrnuje předsíň (4,9 m²), obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,2 m²), dvě samostatné ložnice (14 a 13 m²), koupelnu s vanou (5,4 m²), samostatné WC (1,7 m²), další předsíň (2,2 m²) a krásnou terasu (8,6 m²), která je orientována směrem na stezku za domem.



Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba, okna jsou orientovaná na jihozápad, což zajišťuje dostatek denního světla. Topení a ohřev vody jsou centrální. Byt je připojen k internetu a má televizní anténu.



K bytu náleží terasa, sklepní kóje (2,2 m²) a garážové stání v suterénu domu. V domě je k dispozici kolárna, celý objekt je pod dohledem kamerového systému a má zajištěnou ostrahu.



Byt se nachází v atraktivní lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Lokalita na adrese Jana Přibíka, Vysočany, má výbornou dopravní dostupnost. V blízkosti se nachází tramvajová zastávka Podkovářská, kde jezdí linky 8, 25 a noční linka 52, což umožňuje rychlé spojení do centra města a dalších částí Prahy. Navíc nedaleko leží stanice metra Kolbenova (linka B), odkud se do centra Prahy dostanete za přibližně 15 minut. Lokalita je také dobře dostupná autem, s blízkým napojením na Pražský okruh a dálnice směřující mimo město.

Co se týče občanské vybavenosti, v okolí bytu naleznete širokou škálu služeb. Včetně obchodů, supermarketů, škol, zdravotnických zařízení a parků. V nedaleké oblasti se nachází sportovní hřiště a cyklostezky, což nabízí možnosti pro aktivní životní styl.

Lokalita

Praha 9 - Jana Přibíka