Pronájem bytu 2+1 (Pronajato)

Praha 10 - Vršovická

16 000 Kč za měsíc

+ 3080 Kč (2 os) poplatky + elektřina

Kód nabídkyN62026
Dispozice bytu2+1
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha73 m2
Užitná plocha77 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží6
Počet podlaží6
VlastnictvíOsobní
Balkon4 m2
Umístění objektuCentrum obce
PENB: Náročnost budovyE - Nehospodárná

Popis

Přestěhujte se do Vršovic. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem zrekonstruovaný, prostorný a světlý byt 2+1 v pražských Vršovicích. Byt se nachází v 6.NP s výtahem.

Po vstupu vás přivítá vzdušná chodba, která nabídne dostatek prostoru pro standardní vybavení. Z chodby se dostanete na balkon a do všech dalších prostorů bytu. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se všemi standardními spotřebiči. Prostor zde je tak velkorysý, že ho můžete využít i jako jídelnu. Dva samostatné pokoje jsou nevybavené. Koupelna má vanu a pračku. Toaleta je zvlášť. Velkou výhodou bytu jsou neprůchozí místnosti a obecně velkorysý prostor ve všech částech.

Byt je vhodný jak pro pár, tak rodinu nebo studenty. Samostatné místnosti nabízejí dostatek soukromí.

Rozměry bytu: Předsíň: 12,1 m2 / Kuchyň 15,7 m2 / Pokoj: 25,89 m2 / Pokoj: 15,58 m2 / Koupelna: 2,97 m2 / Toaleta: 1,16 m2 / Balkon: 3,7 m2

Lokalita je výjimečná svými možnostmi, vše je na dosah ruky. Tramvajová zastávka Slavia je umístěna před domem, zastávka autobusu dvě minuty chůze. Autobusy vás z této zastávky do pěti minut dopraví na metro A. V těsné blízkosti je dále nákupní centrum Eden s velkým supermarketem a dalšími obchody, fotbalový stadion Eden nebo Fakultní nemocnice Vinohrady.

Lokalita

Praha 10 - Vršovická