Pronájem bytu 3+kk (Pronajato)

Mnichovo Hradiště - Křemenská

13 500 Kč za měsíc

+ 4.500 Kč poplatky vč.elektřiny

Kód nabídkyN62406
Dispozice bytu3+kk
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha86 m2
Užitná plocha65 m2
Stav objektuPo rekonstrukci
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží2
VlastnictvíOsobní
Terasa21 m2
Sklep7 m2
Plocha zahrady210 m2
PENB: Náročnost budovyG - Mimořádně nehospodárná

Popis

Pronájem bytu 3+kk/Z/S/T 65 m2, Veselá, Mnichovo Hradiště. Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem podkrovní, nově zrekonstruovaný a vkusně laděný byt 3+kk/Z/S/T s 65 m2 v obci Veselá u Mnichovo Hradiště.

Byt je součástí rodinného domu, který je rozdělen na dvě bytové jednotky. Byt se nachází v horním patře domu s vlastním přístupem přes společné zádveří.

V zádveří je prostor na odložení bot a kabátů, dá se využívat jako předsíň. Z této místnosti vedou schody do prvního patra, kde se nachází váš byt. Po vstupu vás přivítá prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena lednicí, pračkou, troubou, indukční deskou a digestoří. Najdete zde topení na tuhá paliva, které není povinností využívat (primárním zdrojem vytápění je elektrické topení). Z této místnosti je také vstup na terasu. Další dva pokoje jsou neprůchozí. V koupelně najdete sprchový kout a toaletu. Podlahy jsou plovoucí, okna dřevěná – kromě vstupu na verandu jsou všechna střešní.

Zahradu na pozemku je možno plně využívat.

V obci najdete základní občanskou vybavenost. Obchod s potravinami, restaurace, škola, školka jsou v obci. Rozšířenější služby naleznete v Mnichově Hradišti nebo v Mladé Boleslavi. V okolí je krásná příroda a pískovna, která nabídne odpočinek i zábavu v letních měsících.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Lokalita

Mnichovo Hradiště - Křemenská