Prodej bytu 2+1 (Prodáno)

Praha 9 - V javorech

6 500 000 Kč
Kód nabídkyN61779
Dispozice bytu2+1
Druh objektuCihlová
Celková podlahová plocha59 m2
Užitná plocha72 m2
Stav objektuNovostavba
Typ domuPatrový
Číslo podlaží2
Počet podlaží3
Počet podlaží pod zemí1
VlastnictvíOsobní
Balkon13 m2
PENB: Náročnost budovyC - Úsporná

Popis

Bydlení v uzavřeném areálu v bytě se dvěma balkony, takový byt nyní nabízím v Horních Počernicích.

Prodej bytu s krásným výhledem 2+1 či 3+kk/dva balkony/garážové stání, 59,8 m2 + 13 m2, ul. V Javorech, Praha 9 – Horní Počernice.
Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který se nachází ve 2NP cihlové novostavby bez výtahu, celkem 3 NP. V domě 8 bytových jednotek. SVJ jen dva vchody. Dům se nachází v uzavřeném areálu, kde je společná zahrada s klouzačkami, grilem, pískovištěm atd. Dům byl kolaudován v roce 2009.

Bytová jednotka má dva samostatné a neprůchozí pokoje, kuchyni, chodbu, koupelnu a WC. Byt se skládá z chodby ( 10,9 m2 ), dva pokoje ( 14,9 a 13,7 m2 ), kuchyně ( 14 m2 ), koupelny ( 4,4 m2 ), WC ( 1,9 m2 ). Byt zařízen kuchyňskou linkou, sklokeramickou deskou, trouby, digestoře. Na podlaze položena plovoucí podlaha v pokojích a kuchyni a dlažba na chodbě, v koupelně a na WC. Dveře bezpečnostní. Topení ústřední, vlastní kotelna v objektu. Ohřev teplé vody také centrální. Okna jsou plastová a jejich orientace je na sever ( oba pokoje ) a jih ( kuchyně ) – viz plánek u bytu Výška stropu 2,7m.

Dům zateplen, má 3 NP, kdy ve 2NP jsou na patře 3 byty, v domě není výtah. V domě kolárna k dispozici. Ve vnitrobloku domu společná zahrada. Možnost internetu přes kabel od společnosti SPOLNET a TV anténa. Parkování v garáži, které se nachází v suterénu domu a vjezd je na čip či formou telefonního hovoru, stejně tak i vjezd do uzavřeného areálu.

Dopravní dostupnost – bus na metro B Černý Most, stanice cca 5 minut, v Horních Počernicích je i stanice vlaku směr Vysočany a Nymburk. Měsíční náklady, ty činí cca 3.000,- + elektřina.
V blízkosti domu jsou i základní služby (obchodní centrum, lékaři, kavárny, restaurace, obchody, nedaleko je mateřská školka a škola, sportovní vyžití samozřejmostí). Ideální byt jako investiční na pronájem.

Volný dle dohody.

Možné financování z hypotečního úvěru, který Vám rádi vyřídíme. V případě zájmu o prohlídku této nemovitosti kontaktujte níže uvedeného makléře. Jsme tu pro Vás 7 dní v týdnu.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Lokalita

Praha 9 - V javorech